Tζένιφερ Λόπεζ: Oι πέντε «απαράβατοι» κανόνες που πρέπει να τηρεί ο ερωτικός της σύντροφος

Όποια και αν είναι η άποψή σου για την Jennifer Lopez, παραδέχεσαι πως είναι μια γοητευτική γυναίκα με την οποία πολλοί άντρες ανά τον κόσμο θα ήθελαν να είναι ζευγάρι.

Η ίδια, μέχρι σήμερα έχει περάσει από πολλές σχέσεις και παρά το ότι σήμερα φαίνεται να έχει κατασταλάξει στην αγκαλιά του Ben Affleck, 17 χρόνια μετά τον χωρισμό τους, η ίδια έχει πάρει το μάθημά της μέσα από τους δεσμούς της και φέρεται, να βάζει πάντα όρια στους συντρόφους της.

Δείτε στην συνέχεια 5 από τους κανόνες που η λατίνα σταρ αναγκάζει τους συντρόφους της να ακολουθούν.

Καμία αφορμή περί απιστίας

Η τραγουδίστρια επιθυμεί να νιώθει ασφάλεια με τον σύντροφό της και γι' αυτό δεν ανέχεται καμία αφορμή για απιστία. Δεν είναι τυχαίο που τα δημοσιεύματα θέλουν την ίδια να χώρισε με τον πρώην αρραβωνιαστικό της Alex Rodriguez για τον λόγο αυτό. "Δεν έχει σημασία αν την απάτησε ή όχι. Δεν αντέχει τον φόβο της απιστίας να υπάρχει στον αέρα μεταξύ τους. Τη στιγμή που η εμπιστοσύνη της θα διαλυθεί, δεν υπάρχει γυρισμός", ανέφερε πηγή από το κοντινό της περιβάλλον.

Απαγορεύονται οι γυναίκες αεροσυνοδοί
Μετά από την φήμη που ήθελε τον πρώην σύντροφό της Marc Anthony να την έχει απατήσει με αεροσυνοδό, η ίδια φέρεται να μην επιθυμεί να έχει ο σύντροφός της γυναίκα αεροσυνοδό στο τζετ του.

Θέλει να της επιτρέπεται ο έλεγχος του κινητού
Όπως αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ, κατά την διάρκεια της σχέσης της με τον Α-Rod είχε την απαίτηση να της δίνει το κινητό του ανά πάσα στιγμή και χωρίς καμία προειδοποίηση... κυρίως μετά τις φήμες που τον ήθελαν να μιλάει με μια σταρ από ριάλιτι εκπομπή.

Ο σύντροφός της οφείλει να την ικανοποιεί σεξουαλικά
Όσο περίεργο και αν ακούγεται, η Lopez βάση δημοσιεύματος του Marca, ζήτησε προγαμιαίο συμβόλαιο στον Affleck, οπού μεταξύ άλλων ένα από τα καθήκοντά του θα είναι να την ικανοποιεί σεξουαλικά, τουλάχιστον 4 φορές την εβδομάδα.

Η κατανάλωση αλκοόλ να είναι εντός ορίων
Όποιος είναι μαζί με την τραγουδίστρια, θα πρέπει να μην παρεκτρέπεται και να καταναλώνει αλκοόλ εντός ορίων. Λέγεται πως όταν ΄ήταν μαζί με τον Rodriguez, του επιτρέπεται να πίνει μέχρι τρία ποτά.

Πηγή: Μust