Κλείσιμο

ΗΠΑ: 28χρονη σκότωσε τον άντρα της live στο Facebook (βίντεο)

Το τραγικό συμβάν έγινε ενώ το ζευγάρι τσακωνόταν μέσα στο σπίτι του, παρουσία των παιδιών του και της μητέρας της 28χρονης Καντέτζα Μισέλ Μπράουν

Τραγικό και οριστικό… τέλος στον γάμο της έβαλε μια 298χρονη γυναίκα στο Μισισιπή των ΗΠΑ όταν πυροβόλησε και σκότωσε τον άντρα της ενώ ήταν ανοιχτό το live του Facebook. 

Το τραγικό συμβάν έγινε το Σάββατο, ενώ το ζευγάρι τσακωνόταν μέσα στο σπίτι του, παρουσία των παιδιών του και της μητέρας της 28χρονης Καντέτζα Μισέλ Μπράουν. 

Πάνω στον τσακωμό, η γυναίκα φωνάζει στο άντρα της, Τζέρεμι: «Θα σε σκοτώσω». Αμέσως μετά ακούγεται ένας πυροβολισμός. Επικρατεί πανικός και η 28χρονη ουρλιάζει «δεν θέλω να πάω στη φυλακή». Τα παιδιά κλαίνε και ζητάνε τον μπαμπά τους, η μητέρα της Μισέλ φωνάζει «βοήθεια» και η 28χρονη λέει σε ένα παιδί «ο πατέρας σου είναι νεκρός». Μέσα στον πανικό, η δράστης ακούγεται ακόμα να λέει ότι «το όπλο εκπυρσοκρότησε» και «δεν ήξερα ότι είχε σφαίρα στη θαλάμη».

Η γυναίκα συνελήφθη από την αστυνομία που έφτασε στο σπίτι τους και κατηγορείται για ανθρωποκτονία, καθώς ο θάνατος τους Τζέρεμι φαίνεται ότι ήταν δυστύχημα και όχι προμελετημένο έγκλημα.

Πηγή: skai.gr