Κλείσιμο

Χώρισε η Megan Fox – Διαγράφει τις αναρτήσεις του Machine Gun Kelly από το Instagram

Μετά την ανάρτησή της, οι θαυμαστές της την «βομβάρδισαν» με σχόλια, ενώ ένας χρήστης παρατήρησε ότι η Μέγκαν Φοξ ακολουθεί τον Eminem

Η Μέγκαν Φοξ άφησε να εννοηθεί ότι χώρισε από τον αρραβωνιαστικό της Machine Gun Kelly, καθώς διέγραψε κάθε ανάρτησή του από το Instagram.

Η 36χρονη ηθοποιός, η οποία είναι σε σχέση με τον ράπερ από τον Ιούνιο του 2020, δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να καίει ένα γράμμα σε μια φωτιά, μαζί με μια τσάντα.

Η Μέγκαν Φοξ έγραψε στην ανάρτησή της: «Μπορείς να γευτείς την ανεντιμότητα. Είναι παντού στην αναπνοή σου…», οι οποίοι είναι στίχοι από το κομμάτι της Beyonce του 2016, «Pray You Catch Me», για τη δική της σχέση με τον σύζυγό της Jay Z.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Ωστόσο, λίγες ώρες πριν, το ζευγάρι είχε φωτογραφηθεί στο πάρτι του Drake για το Super Bowl, στο Scottsdale της Αριζόνα. Μετά την ανάρτηση οι θαυμαστές της την «βομβάρδισαν» με σχόλια, ενώ ένας χρήστης παρατήρησε ότι η Μέγκαν Φοξ ακολουθεί τον Eminem. 

Η πρωταγωνίστρια των «Transformers» είχε συνεργαστεί μαζί του το 2010, όταν πρωταγωνίστησε στο μουσικό βίντεο για το single του, «Love The Way You Lie».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Πηγή: skai.gr