Paris Hilton: Η διαρροή του sex tape και η «μεταμόρφωση» της ξανθιάς Barbie σε μεγαλοεπιχειρηματία και μανούλα

Στο ντοκιμαντέρ «This Is Paris» του 2020, η κοσμική κυρία ισχυρίστηκε ότι κακοποιήθηκε σωματικά και ψυχικά στο σχολείο

Η Πάρις Χίλτον εξέπληξε τους θαυμαστές και followers της, όταν αποκάλυψε πριν από λίγες ημέρες ότι υποδέχτηκε το πρώτο της παιδί μέσω παρένθετης μητέρας. Ήταν η τελευταία ανατροπή στη ζωή της 41χρονης κληρονόμου, μετά από μια σειρά δραματικών επαναπροσδιορισμών.

Η Πάρις Χίλτον έγινε γνωστή μετά τη διαρροή του sex tape στα τέλη του 2003. Μια διαρροή που συνέπεσε χρονικά με την παρουσία της ίδιας στη ριάλιτι σειρά «The Simple Life», μαζί με την κόρη του Lionel Richie, Νικόλ.

Διαβάστε σχετικά: Paris Hilton: Η διαρροή του sex tape και η «μεταμόρφωση» της ξανθιάς Barbie σε μεγαλοεπιχειρηματία και μανούλα

Από τότε η Πάρις επαναπροσδιόρισε την εικόνα της, εστιάζοντας στις επιχειρηματικές της δραστηριότητες και πιο πρόσφατα τοποθετώντας τον εαυτό της ως ακτιβίστρια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Η Πάρις Χίλτον, η οποία γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη στις 17 Φεβρουαρίου 1981, πέρασε μεγάλο μέρος της ζωής της μετακινούμενη με τους γονείς και τα τέσσερα αδέλφια της μεταξύ των ακτών. Η οικογένεια περνούσε τον περισσότερο χρόνο της στη Δυτική Ακτή. Ωστόσο, το 1996, όταν ήταν περίπου 15 ετών, η οικογένεια επέστρεψε ανατολικά, στη Νέα Υόρκη, όταν η Πάρις βρισκόταν στην εφηβεία. Για την Πάρις η εφηβεία ήταν ιδιαίτερα δύσκολη… 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Οι γονείς της, Kathy και Richard, που δεν άντεξαν άλλο, την έστειλαν τελικά στο Provo Canyon School στη Γιούτα. Στο ντοκιμαντέρ «This Is Paris» του 2020, η κοσμική κυρία ισχυρίστηκε ότι κακοποιήθηκε σωματικά και ψυχικά στο σχολείο, ενώ αρκετοί άλλοι άνθρωποι του σχολείου έχουν υποστηρίξει τους ισχυρισμούς της, λέγοντας ότι και οι ίδιοι κακοποιήθηκαν εκεί.

Η Πάρις ισχυρίστηκε ότι την είχαν ναρκώσει, ενώ βρισκόταν στο σχολείο. Η μελλοντική σταρ των ριάλιτι είπε, επίσης, ότι αναγκάστηκε να μείνει σε ένα δωμάτιο απομόνωσης για 24 ώρες. Έμεινε στο σχολείο για 11 μήνες, μέχρι να γίνει 18 ετών το 1999.

Η Πάρις Χίλτον

Αφού επέστρεψε στο σπίτι της, άρχισε να καθιερώνεται ως μοντέλο, ακόμα και όταν έγινε γνωστή μέσα από τη διαρροή του sex tape. Το 2001, εμφανίστηκε σε ένα sex tape που είχε γυρίσει ο τότε φίλος της, Rick Salomon, το οποίο διέρρευσε στο διαδίκτυο το 2003. Το 2004, ο πρώην σύντροφός της δημοσίευσε το sex tape στον κυβερνοχώρο, σε μια προσπάθεια να βγάλει χρήματα από αυτό.

Ο Rick Salomon προχώρησε σε μήνυση κατά της πρώην του, αφού εκείνη ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν σε θέση να συναινέσει πλήρως και δεν ενέκρινε την κυκλοφορία, καθώς, όπως υποστήριξε, τον δυσφήμισε, υπονοώντας ότι την εκμεταλλευόταν.

Τον μήνυσε, επίσης, για παραβίαση της ιδιωτικής ζωής και τελικά συμβιβάστηκαν, με τον Salomon να της καταβάλλει 400.000 δολάρια και μέρος των κερδών! 

Εν τω μεταξύ, το «The Simple Life» έπαιξε για τρεις σεζόν στο Fox, πριν τα προβλήματα στη σχέση της με τον Richie οδηγήσουν στην ακύρωσή του και στη μετέπειτα αναβίωσή του για δύο ακόμη σεζόν στο E!, αν και οι δύο τους αργότερα έγιναν και πάλι φίλοι. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Το 2006 καταδικάστηκε για επικίνδυνη οδήγηση, αφού ίδια ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Τα χρόνια που ακολούθησαν, η Πάρις Χίλτον προσπάθησε να «διορθώσει» την εικόνα της προς τα έξω, αναλαμβάνοντας μικρούς ρόλους ηθοποιών. Επέστρεψε, επίσης, στα ριάλιτι με το «Paris Hilton's My New BFF», το οποίο παίχτηκε για δύο σεζόν, ενώ προβλήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο και στο Ντουμπάι. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Η σταρ των ριάλιτι άλλαξε την εικόνα της, εστιάζοντας στις σειρές αρωμάτων της, ενώ έδειξε και τα μουσικά της προσόντα ως DJ μετά από μια σύντομη απόπειρα να γίνει ποπ σταρ.

Άλλαξε και τη σχέση της με τη μόδα, επιλέγοντας πιο κομψά και εκλεπτυσμένα σύνολα σε σύγκριση με τα ρούχα που παρουσίαζε κατά τη διάρκεια των χρόνων που έκανε πάρτι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Το 2020, έδωσε στους θαυμαστές της την αληθινή εικόνα, σύμφωνα με την ίδια, για το ποια πραγματικά είναι μέσα από το ντοκιμαντέρ «This Is Paris», το οποίο περιέγραφε λεπτομερώς την κακοποίησή της στο οικοτροφείο της Γιούτα, ενώ παράλληλα έδωσε μια γεύση από την πραγματική της φωνή, καθώς προηγουμένως χρησιμοποιούσε έναν υψηλότερο, χαζοχαρούμενο ήχο στα ριάλιτι σόου της και σε πολλές δημόσιες συνεντεύξεις της. 

Σε όλη τη διάρκεια της καριέρας της, η Πάρις Χίλτον είχε μια ενδιαφέρουσα ερωτική ζωή. Συνδέθηκε ερωτικά με τον Leonardo DiCaprio, τον τραγουδιστή των Backstreet Boys, Nick Carter, και πολλούς μεγαλοεπιχειρηματίες. Το 2005, αρραβωνιάστηκε με τον Έλληνα κληρονόμο της ναυτιλίας, Πάρη Λάτση, αλλά ο αρραβώνας δεν κράτησε και πολύ. 

Ο ηθοποιός Chrisy Zylka της έκανε πρόταση γάμου στις αρχές του 2018, για να ακυρώσουν τον αρραβώνα τους τον Νοέμβριο του ίδιου έτους. Αλλά το πιο μόνιμο ειδύλλιό της ήταν με τον επιχειρηματία Carter Reum, με τον οποίο άρχισε να βγαίνει το 2019. 

Οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν στις 13 Φεβρουαρίου 2021 και ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε μια πολυέξοδη τελετή τον Νοέμβριο του 2021. Πριν από λίγες ημέρες, η Πάρις Χίλτον αποκάλυψε ότι εκείνη και ο Carter καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί. 

«Ήταν πάντα το όνειρό μου να γίνω μητέρα και είμαι τόσο ευτυχισμένη που ο Carter και εγώ βρήκαμε ο ένας τον άλλον», δήλωσε η ίδια. «Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε την οικογένειά μας μαζί και οι καρδιές μας εκρήγνυνται από αγάπη για το αγοράκι μας».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Πηγή: skai.gr