Η Μέγκαν Φοξ φοράει το διάφανο διχτυωτό φόρεμά της και προκαλεί εγκεφαλικά… - Δείτε φωτογραφίες

Η σεξοβόμβα των Transformers είναι αρραβωνιασμένη με τον Machine Gun Kelly 

Η Μέγκαν Φοξ αποφάσισε να κάνει μια ιδιαίτερα σέξι εμφάνιση, φορώντας ένα διάφανο διχτυωτό φόρεμα του διάσημου σχεδιαστή Jean Paul Gaultier. Η 36χρονη «σειρήνα» της οθόνης πόζαρε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάνοντας τη μία πόζα μετά την άλλη και αναδεικνύοντας τα προσόντα της στο έπακρο.

Η σεξοβόμβα των Transformers έγραψε στο Instagram: «2 εκδηλώσεις 1 νύχτα». 

Ο Machine Gun Kelly έκανε πρόταση γάμου στη Μέγκαν τον Ιανουάριο και προκάλεσε αίσθηση όταν ανακοίνωσε ότι «σφράγισαν» τον αρραβώνα τους πίνοντας ο ένας το αίμα του άλλου. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Ο Kelly, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Colson Baker, αποκάλυψε στη συνέχεια με εντυπωσιακό τρόπο μια παράξενη ιδιορρυθμία του δαχτυλιδιού αρραβώνων που διάλεξε για εκείνη.

«Ο σχεδιασμός του έχει στην πραγματικότητα αγκάθια. Έτσι, αν προσπαθήσει να το βγάλει, πονάει», είπε στη Vogue, εξηγώντας: «Η αγάπη είναι πόνος!».

Ο Kelly δεν έχει παντρευτεί ποτέ στο παρελθόν, αλλά είναι συν-γονέας μιας 13χρονης κόρης, της Casie, με την πρώην φίλη του Emma Cannon. 

Εν τω μεταξύ, η Μέγκαν έχει τρεις γιους, τον Noah, τον Bodhi και τον Journey με τον πρώην σύζυγό της, Brian Austin Green. Κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Brian το 2015 επικαλούμενη αγεφύρωτες διαφορές, αλλά επέστρεψε μαζί του και έμεινε έγκυος στον Journey τον επόμενο χρόνο.
 

Πηγή: skai.gr