Μέγκαν Φοξ και Machine Gun Kelly έζησαν έντονα το Halloween – Εξαγριωμένοι χριστιανοί τους «κυνηγούν» λόγω αμφίεσης (video)

Το ζευγάρι αποκάλυψε τον αρραβώνα του τον Ιανουάριο  

Η Μέγκαν Φοξ και ο σύντροφός της, Machine Gun Kelly, αντιμετώπισαν τις οργισμένες αντιδράσεις των χριστιανών, αφού ο ρόκερ ντύθηκε ιερέας. 

Μάλιστα, το ζευγάρι ήταν τόσο ευχαριστημένο με τις επιλογές του και για να μην χάσει ευκαιρία, είπε να ανεβάσει και φωτογραφίες από την πικάντικη αμφίεσή τους στο Instagram. Η Μέγκαν Φοξ ήταν ντυμένη με μαύρο προκλητικό σύνολο, ενώ ήταν δεμένη σε ένα λουρί σκύλου και λάμβανε τη Θεία Κοινωνία από τον αρραβωνιαστικό της.

Η ανάρτηση προκάλεσε την οργή των χριστιανών, οι οποίοι γρήγορα κατηγόρησαν το ζευγάρι ότι κοροϊδεύει τη θρησκεία, με έναν να χαρακτηρίζει την εμφάνιση «αποτρόπαια και προσβλητική».

Η Μέγκαν Φοξ

Το Σάββατο, η Μέγκαν Φοξ και ο Machine Gun Kelly εθεάθησαν με τα αμφιλεγόμενα κοστούμια τους στο πάρτι του Vas Morgan στο Δυτικό Χόλιγουντ.

Η Μέγκαν και ο αρραβωνιαστικός της, οι οποίοι συμπρωταγωνίστησαν μαζί στην ταινία «Midnight in the Switchgrass» το 2019, άρχισαν να βγαίνουν την άνοιξη του 2020. Το ζευγάρι αποκάλυψε τον αρραβώνα του τον Ιανουάριο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Πηγή: skai.gr