Το βίντεο που έκανε την Άμπερ Χερντ να παραδεχτεί αλήθειες

Η πολύκροτη δίκη των Άμπερ Χερντ και Τζόνι Ντεπ συνεχίζεται και κάθε φορά η ένταση κορυφώνεται και ξανά από την αρχή. Ο Τζόνι Ντεπ έκανε μήνυση στην Άμπερ Χερντ για συκοφαντική δυσφήμιση ενώ η ίδια τον κατηγορεί για ενδοοικογενειακή βία.

Οι δικηγόρου του ηθοποιού είχαν στην κατοχή τους βίντεο στο οποίο η Άμπερ Χερντ βρισκόταν σε ένα ασανσέρ με τον ηθοποιό και πρώην συνεργάτη της, Τζέιμς Φράνκο ο οποίος, όπως παραδέχτηκε αργότερα η ίδια, της στάθηκε ως φίλος και την στήριζε κάτι που δεν άρεσε στον πρώην άντρα της, Τζόνι Ντεπ και τον ζήλευε γιατί η ίδια είχε δεχτεί δουλειά από τον Τζέιμς Φράνκο εξού και οι ισχυρισμοί του για εξωσυζυγική σχέση της ηθοποιού με τον συνεργάτη της.

Συνεχίζοντας, πρόσθεσε πως ο Ντεπ μισούσε τον Φράνκο ενώ κατηγορούσε τη Χερντ ότι διατηρούσε δεσμό μαζί του ήδη από το παρελθόν και της έκανε ζήλειες για εκείνον. Παράλληλα, ανέφερε πως ο Ντεπ της ζητούσε να του αναφέρει συνεχώς τις σκηνές τις οποίες η ίδια μοιραζόταν με τον Φράνκο κατηγορώντας την ότι του έκρυβε πληροφορίες.

Δείτε το επίμαχο βίντεο πιο κάτω:

Πηγή: Must