Η Άμπερ Χερντ δεν δώρισε ποτέ τα χρήματα του διαζυγίου από τον Τζόνι Ντεπ όπως είχε υποσχεθεί

Η Άμπερ Χερντ παραδέχτηκε τελικά ότι δεν έκανε ποτέ τη δωρεά των 3,5 εκατ. δολαρίων που είχε υποσχεθεί στο ACLU, παρόλο που στο παρελθόν είχε πει ότι την έκανε.

Μετά από πίεση από τη συνήγορο του Τζόνι Ντεπ η Άμπερ Χερντ επιβεβαίωσε ότι δεν προχώρησε ακόμη στη δωρεά, ωστόσο υποστήριξε ότι έχει ακόμα σκοπό να το κάνει.

Καταθέτοντας στο δικαστήριο τη Δευτέρα, για τη δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση του Τζόνι Ντεπ, η Χερντ είπε ότι φταίει ο Ντεπ που τη μήνυσε και έμεινε απένταρη με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δωρίσει τα 7 εκατ. δολάρια που πήρε από το διαζύγιο.

Ο Χερντ είπε: «Σκοπεύω πλήρως να τηρήσω όλες τις δεσμεύσεις μου. Θα ήθελα πολύ να σταματήσει τις μηνύσεις για να μπορέσω.»

Ο Terence Dougherty, ο Διευθυντής και Γενικός Σύμβουλος της ACLU, κατέθεσε νωρίτερα ότι μέχρι στιγμής μόνο 1,3 εκατ. δολάρια έχουν δοθεί είτε από τη Χερντ είτε για λογαριασμό της.

Από αυτά τα χρήματα, η Χερντ συνεισέφερε 350.000 δολάρια απευθείας τον Δεκέμβριο του 2018 και έκτοτε δεν έχει καταβάλει χρήματα. Επιπλέον 100.000 δολάρια δόθηκαν από τον Ντεπ και άλλα 350.000 δολάρια προήλθαν από μια επενδυτική εταιρεία.

Μια άλλη πληρωμή 500.000 δολαρίων προήλθε από έναν λογαριασμό στην επενδυτική εταιρεία Vanguard, για τον οποίο ο Dougherty είπε ότι «πίστευε ότι ήταν ένα ταμείο που δημιουργήθηκε από τον Ίλον Μασκ».

Η δικηγόρος της Χερντ τη ρώτησε γιατί δέχτηκε έναν διακανονισμό 7 εκατομμυρίων δολαρίων από τον Ντεπ.

Εκείνη απάντησε: «Δεν με ένοιαζαν τα χρήματα. Μου είπαν ότι αν δεν συμφωνούσα σε έναν αριθμό, δεν θα το διευθετούσαμε ποτέ. Πήρα πολύ λιγότερα από αυτά που πρόσφεραν και από αυτά που δικαιούμουν».

Τέλος, προσέθεσε: «Ήθελα απλώς την ασφάλειά μου και το μέλλον μου και το διακινδυνεύτηκε… Ήθελα να με αφήσει ήσυχη. Το λέω από το 2016.»

Πηγή: Daily Mail