Γιατί ο Τζόνι Ντεπ αρνείται να κοιτάξει την Άμπερ Χερντ -Το ξεμπρόστιασμα της δικηγόρου του στην Χερντ

Καθώς το «πανηγύρι» με τη δίκη Ντεπ – Χερντ συνεχίζεται, οι μάσκες πέφτουν σιγά σιγά με τα στοιχεί που παρουσιάζονται στο δικαστήριο.

Ένα από αυτά ήταν και το ηχητικό απόσπασμα που εμφάνισε η δικηγόρος του ηθοποιού στο δικαστήριο, ξεμπροστιάζοντας την Άμπερ Χερντ η οποία ισχυριζόταν ότι ο λόγος που δεν την έχει κοιτάξει καθόλου ο Τζόνι Ντεπ καθ’ όλη τη διάρκεια της δίκης είναι επειδή ντρέπεται «για όσα της έκανε».

Η δικηγόρος του Ντεπ Καμίλ Βασκέζ ρώτησε την Χερντ αν ξέρει το λόγο που ο Ντεπ δεν την έχει κοιτάξει καθόλου.

«Ο κύριος Ντεπ δεν σας έχει κοιτάξει ούτε μία φορά κατά τη διάρκεια της δίκης, σωστά;», ρώτησε η δικηγόρος του Τζόνι Ντεπ την ηθοποιό, με εκείνη να απαντά: «Όχι, από όσο έχω προσέξει, δεν το έχει κάνει».

Η ίδια, από την άλλη, παραδέχτηκε ότι τον έχει κοιτάξει πολλές φορές. Κι ενώ όλοι θεωρούν ότι ο λόγος είναι απλώς η άρνηση του ηθοποιού να δεχτεί τις κατηγορίες που του αποδίδει η πρώην σύζυγός του, η δικηγόρος του αποκάλυψε πως στην πραγματικότητα, πρόκειται για μία υπόσχεση που έχει δώσει ο Ντεπ εδώ και πολύ καιρό.

«Ξέρετε γιατί ακριβώς ο κύριος Ντεπ δεν σας ανταποδίδει το βλέμμα του, έτσι;», ρώτησε στη συνέχεια με την ηθοποιό να απαντά: «Ξέρω».

«Είχε υποσχεθεί ότι δεν θα δείτε ποτέ ξανά τα μάτια του. Είναι αλήθεια;» είπε η δικηγόρος. Η σιγουριά που έδειχνε μέχρι εκείνη τη στιγμή η Άμπερ Χερντ εξαφανίστηκε αμέσως, από το πρόσωπό της και τότε, απάντησε: «Δεν θυμάμαι αν το είπε όντως αυτό».

Για να αποδείξει ότι όσα υποστήριξε έχουν βάση, η δικηγόρος ζήτησε από το δικαστήριο να αναπαράγει ένα ηχητικό απόσπασμα από μία παλιότερη συνομιλία του ζευγαριού.

Ο διάλογος αυτός έγινε σε ένα ξενοδοχείο του Σαν Φρανσίσκο, το 2016, λίγο καιρό αφού η ηθοποιός είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του Τζόνι Ντεπ. Ενώ η Άμπερ Χερντ του ζητά να την αγκαλιάσει για να του πει αντίο, εκείνος, ακούγεται να της λέει: «Δεν είμαι τίποτα για 'σένα και ποτέ δεν θα είμαι κάτι για 'σένα. Δεν πρόκειται να δεις τα μάτια μου ποτέ ξανά».

Η ίδια βέβαια, δεν παραδέχτηκε ποτέ ότι αυτός είναι ο πραγματικός λόγος.

Σε άλλη φάση της δίκης η δικηγόρος αποκάλυψε στο δικαστήριο πως η Χερντ όχι μόνο δεν ήταν το θύμα στην ταραχώδη σχέση της με τον Ντεπ, αλλά ότι και στο παρελθόν εκείνη έχει κακοποιήσει σύντροφό της.

«Ο Τζόνι Ντεπ δεν είναι ο μόνος σύντροφος που έχετε κακοποιήσει», της είπε η Βασκέζ με εκείνη να απαντά: «Ποτέ δεν έχω κακοποιήσει τον κ. Ντεπ ή κάποιο άλλο άτομο με το οποίο είχα σχέση, ποτέ.»

Πηγή: skai.gr