Sofia Vergara: Δεν βγαίνει με άντρες πάνω από 2 χρόνια νεότερους από την ίδια

«Είμαι έξυπνη», δήλωσε η ηθοποιός κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στην εκπομπή «Watch What Happens Live with Andy Cohen»

Η Sofía Vergara έχει έναν νέο κανόνα για τα ραντεβού. Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο «Watch What Happens Live», η 51χρονη αποκάλυψε ότι δεν θα βγει με κάποιον που είναι πάνω από δύο χρόνια νεότερός της.

Η παραδοχή της ηθοποιού έγινε κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης σχετικά με τον Πορτορικανό μουσικό Bad Bunny που την κατονομάζει στο κομμάτι του «Monaco». 

«Θα έβγαινες ποτέ μαζί του;», τη ρώτησε η Alexia Nepola, η σταρ του «Real Housewives of Miami». «Λοιπόν, όχι, ας μην τρελαθούμε, ας μην τρελαθούμε. Είναι μικρότερος από τον γιο μου τον Μανόλο. Ο Μανόλο είναι 32 ετών», απάντησε η Vergara, η οποία μοιράζεται τον γιο της με τον πρώην σύζυγό της, Joe Gonzalez.

«Αυτός είναι ο κανόνας; Δεν μπορούν να είναι μικρότεροι από τον γιο σας;», ρώτησε ο οικοδεσπότης τη Sofía Vergara. «Για μένα, δεν μπορούν να είναι νεότεροι από 50 ετών. Εγώ είμαι 51», είπε η Sofía Vergara.

«Αλήθεια;» ρώτησε ξανά ο οικοδεσπότης. «Εντάξει, 49», διευκρίνισε και πρόσθεσε γελώντας: «Είμαι έξυπνη…». Στο «Monaco», ο Bad Bunny τραγουδά: «Η Sofía Vergara είναι όμορφη, αλλά είναι πιο όμορφη από κοντά». 

Πηγή: skai.gr