Κλείσιμο

Rihanna, Beyonce και Taylor Swift «φιγουράρουν» στον κατάλογο των πιο ισχυρών γυναικών στον κόσμο

Το «Forbes» αναφέρει ότι η καθαρή αξία της τραγουδίστριας είναι σήμερα 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια! 

Στον κατάλογο των πιο ισχυρών γυναικών βρίσκονται οι Rihanna, Beyonce και Taylor Swift. Το «Forbes» παρουσίασε τη νέα του κατάταξη, στην οποία καταγράφονται οι 100 πιο ισχυρές γυναίκες, και μερικές από τις αγαπημένες μας ποπ σταρ κατάφεραν να «φιγουράρουν» σε αυτή. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Rihanna, η Taylor και η Beyonce μπαίνουν στη λίστα, καθώς είχαν συμπεριληφθεί και στην έκδοση του 2021 των πιο ισχυρών γυναικών, η οποία περιγράφεται ως «μια ομάδα γυναικών που μάχονται το status quo».

Πέρυσι, η Rihanna βρέθηκε στην 68η θέση, η Taylor εμφανίστηκε στην 76η  και η Beyonce ήταν 78η. Η Rihanna παίρνει την πρωτιά μεταξύ των τριών μουσικών, καταλαμβάνοντας την 73η θέση, για την απίστευτη επιτυχία της ως επιχειρηματίας και την ιδιότητά της ως δισεκατομμυριούχου.

Η λίστα του «Forbes»

Το «Forbes» αναφέρει ότι η καθαρή αξία της τραγουδίστριας είναι σήμερα 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια, μπαίνοντας στο Νο 2.031 των πλουσιότερων ανθρώπων στον κόσμο! 

Ακολουθεί η Taylor, η οποία βρίσκεται στην 79η θέση της λίστας, λόγω των εντυπωσιακών επιτευγμάτων του τελευταίου της άλμπουμ «Midnights» και των άλμπουμ (Taylor's Version) και Fearless (Taylor's Version). Η «αξία» της είναι 570 εκατομμύρια δολάρια.

Η Beyonce είναι τρίτη στη λίστα μεταξύ των τριών αστέρων, κερδίζοντας την 80η θέση στη λίστα, για το επιτυχημένο άλμπουμ της «Renaissance» και την εμφάνισή της στο Coachella το 2018.

Η καθαρή της αξία είναι σήμερα 450 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Μπορείτε να δείτε τη λίστα εδώ

Πηγή: skai.gr