Κλείσιμο

Madonna: Δαγκώνει με το στόμα της ένα μαστίγιο και θέλει να ιππεύσει – Να της βρούμε ένα άλογο…

Κρατώντας το μαστίγιο ιππασίας στο στόμα της, ξάπλωσε στο κρεβάτι της, ενώ στο βάθος έπαιζε το τραγούδι «Only You» του Elvis Presley

Είναι σίγουρο ότι με τη Μαντόνα δεν πλήττεις ποτέ. Η 64χρονη τραγουδίστρια σε νέες φωτογραφίες και βίντεο που «ανέβασε» στο Instagram είναι αγνώριστη. Η Μαντόνα φορά μια μάσκα σαν το Ζορό, δαγκώνει ένα μαστίγιο και γράφει: «Το μωρό θέλει να ιππεύσει». 

Κρατώντας το μαστίγιο ιππασίας στο στόμα της, ξάπλωσε στο κρεβάτι της, ενώ στο βάθος έπαιζε το τραγούδι «Only You» του Elvis Presley. Οι αναρτήσεις της έρχονται λίγες ημέρες μετά, αφού γιόρτασε την 30ή επέτειο επανέκδοσης του εμβληματικού coffee table book της «Sex». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Η Μαντόνα, της οποίας τα τραγούδια και τα μουσικά βίντεο αποτελούσαν ήδη συχνή πηγή αντιπαραθέσεων, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με το βιβλίο αυτό το 1992. Φωτογραφήθηκε, μεταξύ άλλων, με άλλες γυναίκες και με τον πολύ νεότερο φίλο της Vanilla Ice.

Το βιβλίο κυκλοφόρησε μαζί με το πέμπτο άλμπουμ της «Erotica», το οποίο περιλάμβανε τραγούδια όπως το «Bad Girl» και το «Deeper And Deeper». Ο Saint Laurent διοργάνωσε για τη Μαντόνα ένα πάρτι, για την επανέκδοση του βιβλίου της στο Art Basel. 

Εν τω μεταξύ, ο David Harbour αποκάλυψε πρόσφατα ότι η διάσημη ποπ σταρ τον κάλεσε να περάσει από οντισιόν για μια από τις αποτυχημένες ταινίες που σκηνοθέτησε, αφού τον βρήκε σέξι. Ο καρδιοκατακτητής υποδύθηκε τον απορριφθέντα σύζυγο της Wallis Simpson, Ernest, στο W.E., την ταινία της Μαντόνα του 2011, για την ερωτική σχέση που οδήγησε στην παραίτηση του Edward VIII. 

Η Μαντόνα

Ο 47χρονος Ντέιβιντ αποκάλυψε στο «Jimmy Kimmel Live!» ότι η Μαντόνα δελεάστηκε, αφού είδε την καυτή ερωτική σκηνή του με την Kate Winslet στην ταινία «Revolutionary Road». 

Ο Antonio Banderas δήλωσε στο «Harper's Bazaar» πριν από μερικά χρόνια ότι η τραγουδίστρια ήταν, επίσης, γλυκιά μαζί του τη δεκαετία του 1990, πριν συμπρωταγωνιστήσουν μαζί στην ταινία «Evita».

Όταν ανακάλυψε ότι η Μαντόνα ενδιαφερόταν γι' αυτόν δεν είχε ιδέα τι έπρεπε να κάνει γι' αυτό, καθώς ήταν παντρεμένος. «Έτσι, δεν έγινε τίποτα», εξήγησε.

«Το φοβόμουν εκείνη την εποχή, επειδή ήταν μια πολύ ισχυρή γυναίκα. Δεν ήθελα να γίνω το παιδί της Μαντόνα. Καλώς ή κακώς, ήθελα απλώς να κάνω τη δική μου καριέρα», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Η Μαντόνα

Η Μαντόνα

Πηγή: skai.gr