Stassie Καρανικολάου: Η Ελληνίδα κολλητή της Kylie Jenner διαφημίζει τα εσώρουχα της Kim Kardashian – Δείτε video

H επαγγελματική ιδιότητα της Stassie Karanikolaou ή αλλιώς Αναστασία Καρανικολάου είναι Youtuber

Η κολλητή φίλη της Kylie Jenner, Αναστασία «Stassie» Καρανικολάου, παρουσίασε τις αξιοζήλευτες καμπύλες της, διαφημίζοντας το shapewear από την SKIMS, της Κιμ Καρντάσιαν. 

Σε ένα νέο βίντεο, που «ανέβασε» στο Instagram, η 25χρονη influencer φόρεσε τα δύο νέα σετ που της έστειλε η Κιμ Καρντάσιαν, θέλοντας να ευχαριστήσει τους 10,8 εκατομμύρια followers της. Η ίδια είπε την άποψή της για τα συγκεκριμένα κομμάτια, πριν εξηγήσει πόσο της αρέσουν τα σορτσάκια της εταιρείας, που έχουν σχεδιαστεί για να τονίζουν τα οπίσθια. 

H Stassie Καρανικολάου

Στη συνέχεια, το μοντέλο φόρεσε ένα γκρι μάξι φόρεμα, που αγκαλιάζει τη σιλουέτα της, το οποίο χαρακτήρισε «ένα από τα αγαπημένα της φορέματα SKIMS». 

Οι αναρτήσεις της έρχονται μετά την πρόσφατη απόδρασή της στο ξενοδοχείο Nobu, στο Cabo San Lucas, κατά τη διάρκεια των διακοπών για την Ημέρα των Ευχαριστιών. Μαζί της ήταν και η αδερφή της, Αλεξία, η οποία πρόσφατα αρραβωνιάστηκε, μετά από μια ρομαντική πρόταση γάμου στην παραλία. 

Στις διακοπές τους, η σταρ εθεάθη να γιορτάζει τη ξεχωριστή στιγμή με την αδελφή της, καθώς σήκωσαν ποτήρια σαμπάνιας στον αέρα και γελούσαν μαζί. 

H επαγγελματική ιδιότητα της Stassie Karanikolaou ή αλλιώς Αναστασία Καρανικολάου μπορεί να είναι Youtuber, όμως, όλος ο κόσμος την ξέρει ως «την κολλητή της Kylie Jenner». Πριν από λίγο καιρό, οι δυο τους ένωσαν τις δυνάμεις τους, για να συνεργαστούν για μια δική τους σειρά μακιγιάζ. 

Πηγή: skai.gr