Η Rihanna αποκαλύπτεται… Φοράει μαύρα δαντελένια και δερμάτινα εσώρουχα για να διαφημίσει τη νέα της σειρά – Δείτε video

Η 34χρονη τραγουδίστρια ανέβασε στο Instagram ένα «καυτό» βίντεο, που έκανε τους ακολούθους της να παραμιλούν

Και η Rihanna έδειξε ακριβώς γιατί έχει τόσα πολλά ψηφία στον τραπεζικό της λογαριασμό καθώς προώθησε την τελευταία της σειρά με έναν αναμφισβήτητα σέξι τρόπο.

Η 34χρονη τραγουδίστρια ανέβασε στο Instagram ένα «καυτό» βίντεο, που έκανε τους ακολούθους της να παραμιλούν… Φορώντας μαύρα δαντελένια και δερμάτινα εσώρουχα θέλησε με αυτό τον τρόπο να προωθήσει τη σειρά Savage x Fenty. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Αυτό συνέβη λίγες ημέρες αφότου η Rihanna αποκάλυψε ποια διασημότητα θα ήθελε να δει να περπατάει στην πασαρέλα της Savage X Fenty. 

Μιλώντας στο «E! News» νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Rihanna αποκάλυψε ότι θα ήθελα να δει τη Beyonce να διαφημίζει τη σειρά της και να περπατά στην πασαρέλα. «Η Beyonce έχει καταπληκτικό σώμα», απάντησε η ίδια. 

Η Rihanna

Η Rihanna μέσα στον Νοέμβριο έκανε το δικό της σόου, διαλέγοντας για μοντέλα την Irina Shayk, την Cara Delevingne και άλλα διάσημα πρόσωπα. Σε αυτό το σόου ήταν καλεσμένος και ο διάσημος ηθοποιός Τζόνι Ντεπ, ο οποίος την ευχαρίστησε για την πρόσκληση. 

Η Rihanna

Πηγή: skai.gr