Κλείσιμο

Περνάει καλά η Ζιζέλ μετά το διαζύγιό της με τον Τομ Μπρέιντι και μας το δείχνει…

Ο Τομ Μπρέιντι έβγαλε μια δήλωση για το τέλος αυτής της σχέσης, κάνοντας λόγο για φιλικό χωρισμό

Η 45χρονη Ζιζέλ δείχνει στον Τομ Μπρέιντι τι πραγματικά χάνει, καθώς εντυπωσιάζει με το μπικίνι της για τις ανάγκες μιας φωτογράφισης. 

Είναι γνωστό ότι η Ζιζέλ θεωρείται ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο, ενώ έχει εμφανιστεί και σε ταινίες του Χόλιγουντ. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι ανακοίνωσε και επίσημα αυτή την εβδομάδα ότι παίρνει διαζύγιο, μέσω ξεχωριστών δηλώσεων. Αυτή η επίσημη επιβεβαίωση από το ζευγάρι ήρθε μετά από εβδομάδες και εβδομάδες φημών, σχετικά με τη συζυγική τους κρίση. 

Περνάει καλά η Ζιζέλ

Γιατί, όμως, Τομ Μπρέιντι και Ζιζέλ περίμεναν πριν ανακοινώσουν το διαζύγιό τους;  «Πρώτα θα διευθετήσουν το θέμα πίσω από κλειστές πόρτες, προτού αφήσουν κανέναν να μπει μέσα», δήλωσε η δικηγόρος διαζυγίων, Jacqueline Newman, στο «Page Six», όταν μίλησε για τις διαδικασίες διαζυγίου διασημοτήτων.

«Νομίζω ότι είναι πολύ συνηθισμένο. Είναι ο πιο έξυπνος τρόπος για να γίνουν σωστά τα πράγματα. Δεν διαπραγματεύεσαι μόνο θέματα επιμέλειας και θέματα οικονομικών, αλλά πρέπει επίσης να είσαι πολύ προσεκτικός αν η δημόσια εικόνα σου είναι πολύτιμη. Είναι πιο έξυπνο να μην βγάζεις τίποτα προς τα έξω μέχρι να τελειώσεις και να στεγνώσει το μελάνι…». 

Ο Τομ Μπρέιντι έβγαλε μια δήλωση για το τέλος αυτής της σχέσης, κάνοντας λόγο για φιλικό χωρισμό. «Φτάσαμε σε αυτή την απόφαση φιλικά και με ευγνωμοσύνη για τον χρόνο που περάσαμε μαζί», ανέφερε ο ίδιος. 

«Είμαστε ευλογημένοι, με όμορφα και υπέροχα παιδιά, που θα συνεχίσουν να είναι το κέντρο του κόσμου μας με κάθε τρόπο. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί ως γονείς, για να διασφαλίζουμε πάντα ότι θα λαμβάνουν την αγάπη και την προσοχή που τους αξίζει. Φτάσαμε σε αυτή την απόφαση, να τερματίσουμε το γάμο μας, μετά από πολλή σκέψη».
 

Πηγή: skai.gr