Δείτε την Emily Ratajkowski ντυμένη καουμπόισσα – Δεν αφήνει και πολλά στη φαντασία… (video)

Το μοντέλο κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον πατέρα του γιου της, τερματίζοντας τον τετραετή γάμο της με τον Sebastian Bear-McClard

Η Emily Ratajkowski έδειξε την απίστευτη σιλουέτα της, καθώς ντύθηκε σέξι καουμπόισσα για το Halloween. 

Το 31χρονο supermodel ανέβασε στο TikTok βίντεο, με την ίδια να έχει φορέσει ένα ιδιαίτερα αποκαλυπτικό κοστούμι και να κυκλοφορεί ανέμελη στους δρόμους. Η Emily ολοκλήρωσε το outfit με μαύρες καουμπόικες μπότες και ένα ασορτί μαύρο καουμπόικο καπέλο, καθώς πόζαρε στον καθρέφτη ενός μπάνιου.

Όπως έγινε γνωστό, το μοντέλο κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον πατέρα του γιου της Sylvester, τερματίζοντας τον τετραετή γάμο της με τον Sebastian Bear-McClard.

@emrata

revenge era Obviously

♬ Vigilante Shit - Taylor Swift

Υποστηρίζεται ότι ο παραγωγός ταινιών την απατούσε κατά τη διάρκεια του γάμου τους. 

Πριν από λίγες ημέρες, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να φιλιέται παθιασμένα με έναν όμορφο και μυστηριώδη άντρα κατά τη διάρκεια μιας ρομαντικής βραδιάς στη Νέα Υόρκη. Ακριβώς τρεις μήνες μετά τον χωρισμό της από τον σύζυγό της. Το 31χρονο μοντέλο έδειχνε πιο ευτυχισμένο από ποτέ και περνούσε καλά στην αγκαλιά κάποιου άλλου άνδρα. 

Το 31χρονο μοντέλο μίλησε για τον χωρισμό της από τον Sebastian Bear-McClard σε συνέντευξή της στο «Variety», λέγοντας ότι μαθαίνει να είναι μόνη και να… αφήνεται. 
«Είμαι πρόσφατα ελεύθερη και νιώθω ότι απολαμβάνω την ελευθερία του να μην ανησυχώ υπερβολικά για τίποτα. Ένα από τα πράγματα για τα οποία γράφω στο τελευταίο βιβλίο μου είναι για τον έλεγχο και την κατανόηση. Ένας από τους καλύτερους τρόπους, για να είσαι πραγματικά ευτυχισμένος και να έχεις κάποια υποψία ελέγχου, είναι να αφεθείς», πρόσθεσε η ίδια. 

@emrata Hardcore girls! @Babsjeanne wins @Bad Bunny ♬ Mean Girls Available on Apple TV - Paramount Pictures
Πηγή: skai.gr