Η Ζιζέλ κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή της – Επιστρέφει στο μόντελινγκ και αφήνει στα «κρύα του λουτρού» τον Μπρέιντι

Σύμφωνα με το «Forbes», η Ζιζέλ ήταν το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο για 14 συνεχόμενα χρόνια

Η Ζιζέλ έκανε ένα μεγάλο βήμα για να απομακρυνθεί από τον Τομ Μπρέιντι. Όπως έγινε γνωστό ο αστέρας του NFL αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του. Η Ζιζέλ δεν θα καθόταν με σταυρωμένα χέρια... Έτσι και αυτή αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα της ως μοντέλο, μέσω ενός νέου πρότζεκτ που ετοιμάζει, το «Vivara». 

Η Vivara είναι μια βραζιλιάνικη μάρκα κοσμημάτων, που γιορτάζει την 60ή επέτειό της, και η Ζιζέλ επιλέχθηκε ως μούσα της. Άνοιξε τις πόρτες της το 1962 στο κέντρο του Σάο Πάολο, με τη δέσμευση να δημιουργεί κοσμήματα με την ίδια φροντίδα όπως οι παλιοί χρυσοχόοι. Το 2018, η εταιρεία ήταν η αγαπημένη μάρκα κοσμημάτων μεταξύ των γυναικών, σύμφωνα με το βραβείο «Top of Woman», που πραγματοποιήθηκε από το περιοδικό «Claudia».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joias Vivara (@vivaraonline)

Η Ζιζέλ είναι μία από τις μεγαλύτερες εκπροσώπους του μόντελινγκ στην ιστορία. Σύμφωνα με το «Forbes», η Ζιζέλ ήταν το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο για 14 συνεχόμενα χρόνια. Υπήρξε μοντέλο για τις κορυφαίες μάρκες ρούχων στον κόσμο, όπως Valentino, Zara, Bvlgari, Tommy Hilfiger, Chloe, Celine, Versace, Christian Dior, Michael Kors, Ralph Lauren, Victoria's Secret και Dolce & Gabbana.

Η Ζιζέλ ανακηρύχθηκε μοντέλο της χρονιάς και το πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο από περιοδικά όπως το Rolling Stone. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joias Vivara (@vivaraonline)

Πηγή: skai.gr