Κλείσιμο

Paris Hilton - Kim Kardashian: Έχουν μπει για τα καλά στο πνεύμα των γιορτών – Ξεκίνησαν ήδη τα πάρτι για τα Χριστούγεννα

Μεγαλώνοντας μαζί στο Μπέβερλι Χιλς, η Πάρις και η Κιμ ήταν αχώριστες στα μέσα της δεκαετίας του 2000, ποζάροντας για τους παπαράτσι και βγαίνοντας μαζί στα κλαμπ

Η Πάρις Χίλτον και η Κιμ Καρντάσιαν ήταν και πάλι μαζί για το χριστουγεννιάτικο πάρτι της Kathy Hilton, που έγινε το Σαββατοκύριακο.

Οι παιδικές φίλες ανέβασαν φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το εορταστικό σουαρέ, στο οποίο συμμετείχαν, επίσης, η Kris Jenner, η Paula Abdul, η Heidi Klum, ο σύζυγος της Paris, Carter Reum και η αδελφή της, Nicky Hilton.

«Η μαμά μου διοργανώνει πάντα τα πιο εμβληματικά πάρτι», έγραψε η Πάρις Χίλτον στη σελίδα της στο Instagram, παρουσιάζοντας διάφορα εορταστικά στιγμιότυπα από το πάρτι. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Για την εκδήλωση η Πάρις Χίλτον φόρεσε ένα κόκκινο, δαντελένιο φόρεμα, ενώ η Κιμ Καρντάσιαν προτίμησε ένα ψηλόμεσο, δερμάτινο παντελόνι με ζώνη και μπλουζάκι. Σε μια άλλη φωτογραφία, Πάρις και Κιμ πόζαραν και οι δύο με τις μαμάδες τους. 

Μεγαλώνοντας μαζί στο Μπέβερλι Χιλς, η Πάρις και η Κιμ ήταν αχώριστες στα μέσα της δεκαετίας του 2000, ποζάροντας για τους παπαράτσι και βγαίνοντας μαζί στα κλαμπ. Οι φαν της ριάλιτι τηλεόρασης θα θυμούνται ακόμη και τις πρώτες εμφανίσεις της Κιμ στην πρώτη εκπομπή της Πάρις, «The Simple Life», οργανώνοντας την ντουλάπα της κληρονόμου και φροντίζοντας περιστασιακά το τσιουάουα της Hilton, την Tinkerbell.

Η Πάρις Χίλτον και η Κιμ Καρντάσιαν

Η Πάρις αποκάλυψε το 2020, πριν παντρευτεί τον Reum, ότι η Κιμ ήταν το πρόσωπο που την ενέπνευσε να καταψύξει τα ωάριά της. «Είχα μια πραγματικά καταπληκτική συζήτηση με την Κιμ γι' αυτό», είπε η Χίλτον σε συνέντευξή της το 2020 στους «Sunday Times», προσθέτοντας ότι η μαμά των τεσσάρων παιδιών της πρότεινε ακόμη και τον δικό της γιατρό.

«Την ξέρω όλη μου τη ζωή και περνάμε τόσο καλά μαζί τον τελευταίο καιρό. Είναι πολύ ωραίο που αναζωπυρώθηκε η φιλία μας». 

Πάρις Χίλτον και Κλουμ

Πηγή: skai.gr