Paris Hilton: Η μητέρα της πήρε για τα Χριστούγεννα μέχρι και αυτόματο πωλητή γνωστής σαμπάνιας – Φτώχεια…καταραμένη

Μαμά και κόρη φορούσαν μέχρι και μπουρνούζια με θέμα τα Χριστούγεννα

Η Πάρις Χίλτον μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες και βίντεο από τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση της μητέρας της, Kathy Hilton, στο σπίτι τους. Η μητέρα της φρόντισε να υπάρχει μέχρι και αυτόματος πωλητής με πανάκριβη σαμπάνια, αξίας 38 χιλιάδων δολαρίων! 

Η πρωταγωνίστρια του «Simple Life» «ανέβασε» πρόσφατα ένα βίντεο με την ίδια να στέκεται δίπλα στη μητέρα της σε μια μεγάλη κουζίνα, ενώ κρατάει στην αγκαλιά της το αξιολάτρευτο κουταβάκι της. Μαμά και κόρη φορούσαν μπουρνούζια με θέμα τα Χριστούγεννα από τη συνεργασία της Kathy με το αυστραλιανό brand sleepwear, Sant and Abel. 

Η Πάρις Χίλτον με τη μητέρα της

Η Πάρις Χίλτον έδειξε, επίσης, τη νέα σειρά μαγειρικών σκευών της, εξηγώντας στους 21,1 εκατομμύρια θαυμαστές και ακολούθους της ότι έχει εμμονή με αυτά. 

Γύρισε την κάμερα του τηλεφώνου της γύρω από τον πάγκο της κουζίνας, επιδεικνύοντας μερικά αντικείμενα όπως ένα μίνι ψυγείο με καθρέφτη, ροζ και λευκές κατσαρόλες, τηγάνια και μαχαιροπήρουνα, μαζί με λαμπερά κύπελλα κ.ά. 

Η τηλεπερσόνα ξετρελάθηκε ότι η σειρά της ήταν τόσο χαριτωμένη και είπε ότι είναι το «νούμερο ένα» μαγειρικό σκεύος αυτή τη στιγμή.

@parishilton Time to upgrade your kitchen and add some sparkle to your life with my iconic new cookware collection! 😍 #Sliving #CookingWithParis ♬ original sound - ParisHilton

Η Πάρις Χίλτον τράβηξε, επίσης, ένα βίντεο για να αναδείξει καλύτερα τις εξωφρενικές χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις της μητέρα της σε όλο τον κύριο όροφο του σπιτιού. Εξήγησε ότι το σπίτι της μητέρας της ήταν πανέτοιμο για τις γιορτές. Η ίδια έδειξε ένα λευκό δέντρο τοποθετημένο κοντά σε μια σκάλα, στο οποίο υπήρχαν δεκάδες δώρα. Η Πάρις εξήγησε ότι τα δώρα θα δοθούν στο νοσοκομείο Παίδων του Λος Άντζελες.  

Ο αυτόματος πωλητής για τις σαμπάνιες

«Η μητέρα μου λατρεύει τα Χριστούγεννα. Έχει εμμονή με αυτή τη γιορτή», έγραψε η Πάρις Χίλτον. Για να ολοκληρώσει τη μίνι ξενάγηση στο σπίτι με θέμα τις γιορτές, η Πάρις έστρεψε την κάμερα προς την πίσω βεράντα, με τον ήλιο να αρχίζει να δύει στο βάθος.  

Ένα από τα χριστουγεννιάτικα δέντρα στο σπίτι της μητέρας της

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Πηγή: skai.gr