H Kim Kardashian σε χριστουγεννιάτικη διάθεση – Ρίξτε μια ματιά στο φτωχό καλυβάκι της... (video-φωτογραφίες)

Η 42χρονη τηλεπερσόνα ξενάγησε εικονικά τους θαυμαστές της στην έπαυλή της στο Calabasas 

Η Κιμ Καρντάσιαν συνέχισε την παράδοσή της να βάζει έναν πιανίστα να ξυπνάει τα παιδιά της υπό τους ήχους της εορταστικής μουσικής, καθώς έδωσε στους θαυμαστές της τη δυνατότητα να θαυμάσουν τον χριστουγεννιάτικο στολισμό του σπιτιού της. 

Η 42χρονη τηλεπερσόνα ξενάγησε εικονικά τους θαυμαστές της στην έπαυλή της στο Calabasas.  

@kimandnorth ♬ Snowman - Sia

Η ιδρύτρια της SKIMS «ανέβασε» βίντεο με τον πιανίστα Philip Cornish να κάθεται σε ένα λευκό πιάνο και να παίζει χριστουγεννιάτικες μελωδίες. 

Η ίδια έγραψε στη λεζάντα προς τους 334 εκατομμύρια followers της: «Είναι αυτή η εποχή του χρόνου... Ο @philthekeys έρχεται κάθε πρωί για να ξυπνήσει τα παιδιά μου παίζοντας πιάνο, ενώ συμβαίνει η τρελή πρωινή βιασύνη, για να ηρεμήσει τις ψυχούλες τους και να τις γεμίσει με όμορφα χριστουγεννιάτικα τραγούδια».

Με την προσθήκη του πιάνου και του πανύψηλου, λευκού δέντρου και των φώτων του, η αίθουσα μετατράπηκε σε ένα κομψό χειμωνιάτικο τοπίο θαυμάτων, όπως λέει η ίδια. Η Κιμ ζει στο σπίτι με τα τέσσερα παιδιά της – North, Saint, Chicago και Psalm. 

Το σπίτι της Κιμ Καρντάσιαν

Η Κιμ έδωσε, επίσης, στους θαυμαστές της μια γεύση από τις ιδέες για τα ξωτικά στο ράφι, που έχει σχεδιάσει για τα παιδιά της, τα οποία μοιράζεται με τον Κάνιε Γουέστ. 

Το σπίτι της Κιμ Καρντάσιαν

Πηγή: skai.gr