Jennifer Lopez: Της έκαναν bullying στην εφηβεία – Την αποκαλούσαν…«κιθάρα»

Στις μέρες μας, θεωρείται μια γυναίκα που αρκετές θα ήθελαν να της μοιάσουν, αλλά αυτό δεν φαινόταν να συμβαίνει στα νιάτα της

Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της ποπ κουλτούρας σε όλο τον κόσμο εδώ και πολλά χρόνια, αλλά δεν ήταν πάντα κάποια που όλοι θαύμαζαν. 

Είναι παγκοσμίως διάσημη για τα ποπ τραγούδια της και τους ρόλους της αργότερα σε διάφορες μεγάλες ταινίες, ενώ από τότε που ήταν έφηβη είναι σταθερά στην επικαιρότητα των διασημοτήτων.

Η τραγουδίστρια είναι πλέον σύζυγος του διάσημου ηθοποιού, Μπεν Άφλεκ, καθώς το ζευγάρι αναζωπύρωσε το παλιό του ειδύλλιο και παντρεύτηκε στο Λας Βέγκας αυτή τη χρονιά. 

Σε αρκετές συνεντεύξεις, πάντως, η Τζένιφερ Λόπεζ έχει επιβεβαιώσει ότι δέχτηκε πειράγματα και bullying στα νιάτα της, ιδιαίτερα όταν ήταν 17 ετών και έκανε πολλά αθλήματα.

Ήταν αθλήτρια στον στίβο και τη γυμναστική, ενώ έπαιζε και σόφτμπολ. Έτσι, στη Τζένιφερ Λόπεζ έδωσαν το παρατσούκλι «κιθάρα» λόγω της σιλουέτας της σε εκείνη την ηλικία.  

Στις μέρες μας, θεωρείται μια γυναίκα που αρκετές θα ήθελαν να της μοιάσουν, αλλά αυτό δεν φαινόταν να συμβαίνει στα νιάτα της. Ωστόσο, αυτό που τη βοήθησε να ξεπεράσει τον εκφοβισμό ήταν το γεγονός ότι δεν άφησε τους χαρακτηρισμούς να την επηρεάσουν και προχώρησε στο να κάνει αυτούς που την εκφόβιζαν να νιώθουν ανόητοι.

Μόλις δύο χρόνια αφότου υπέστη αυτή τη σκληρή εμπειρία, πήρε τον ρόλο στην ταινία «Selena». Οι τότε παραγωγοί ισχυρίστηκαν ότι επέλεξαν την Τζένιφερ Λόπεζ, όχι μόνο λόγω του ξεκάθαρου ταλέντου της, αλλά και της σωματικής της ομοιότητας με την εκλιπούσα τραγουδίστρια που είχε αναλάβει να ενσαρκώσει.

Πήρε μια υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα για τον ρόλο αυτό και στη συνέχεια δεν κοίταξε ποτέ πίσω.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Πηγή: skai.gr