Κλείσιμο

Η οικογένεια Messi πήρε «την κούπα»- Τα συγκινητικά καρέ με τη σύζυγό του στη λήξη του αγώνα - Βίντεο

Σε στιγμιότυπα που κάνουν το γύρο του διαδικτύου η Antonela φαίνεται να ξεσπά σε κλάματα όταν καταφέρνει να προσεγγίσει το ποδοσφαιρικό τερέν και να αγκαλιάσει τον Messi.

Συγκίνηση προκαλούν τα στιγμιότυπα της θερμής αγκαλιάς της Antonela Roccuzzo, συζύγου άσσου της Μπαρτσελόνα και αναμφίβολα πραταγωνιστή του Mουντιάλ, Lionel Messi, τα πρώτα λεπτά μετά την ανακήρρυξη της Αργεντινής ως παγκόσμιας πρωταθλήτριας , για τρίτη φορά στην ιστορία της.

Η Antonela, αναμφίβολα η μεγαλύτερη οπαδούς του φυσικά δεν μπορούσε να λείπει από τον αγώνα και σε διάφορα στιγμιότυπα που κυκλοφόρησαν, μαζί με τα τρία τους παιδιά πανηγύριζαν στις κορυφαίες στιγμές του ποδοσφαιριστή, ενώ διαρκώς βίωναν στιγμές ευτυχίας και έξστασης. 

Η αντίδρασή της ωστόσο στη νίκη της Αργεντινής ήταν επική, αφού όχι απλώς έλαμπε από ευτυχία, αλλά η χαρά της δεν κρυβόταν με τίποτα.

Η ίδια μάλιστα αγκάλιασε γεμάτη ενθουσιασμό τα παιδιά τους.

Παράλληλα, σε στιγμιότυπα που κάνουν το γύρο του διαδικτύου η Antonela φαίνεται να ξεσπά σε κλάματα όταν καταφέρνει να προσεγγίσει το ποδοσφαιρικό τερέν και να αγκαλιάσει τον Messi.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν ακόμη ήταν παιδιά σε μια παραλία όταν ο ποδοσφαιριστής ήταν μόλις έντεκα ετών και εκείνη επτά.

Αν και οι δρόμοι τους χάθηκαν όταν ο Messi έφυγε από την Αργεντινή για να κυνηγήσει μια διεθνή καριέρα και εκείνη πήγε για σπουδές, το 2017 ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και σήμερα έχουν τρία υπέροχα παιδιά.

Πηγή: skai.gr