Rihanna: Δημοσίευσε για πρώτη φορά video του παιδιού της με τον A$AP Rocky

Το 2020, η Rihanna δήλωσε στη βρετανική «Vogue» ότι το σχέδιό της περιλαμβάνει πολλά παιδιά

Η Rihanna καλωσόρισε το πρώτο της παιδί με τον ράπερ A$AP Rocky τον Μάιο του τρέχοντος έτους. Το ζευγάρι δεν έχει ακόμη ανακοινώσει το όνομα του μωρού, ενώ τους μήνες που μεσολάβησαν από τη γέννηση, οι δυο τους απέφυγαν να δημοσιεύσουν στα social media εικόνες του νεογέννητου.

Ωστόσο, η διάσημη τραγουδίστρια έκανε την έκπληξη και «ανέβασε» ένα video που φαίνεται να είναι το μωρό τους στον λογαριασμό της στο TikTok. Το βίντεο είναι η πρώτη της ανάρτηση στην πλατφόρμα.

@rihanna

hacked

♬ original sound - Rihanna

«Hacked», έγραψε στη λεζάντα.

Το βίντεο διάρκειας 45 δευτερολέπτων δείχνει το μωρό της να γελά μέσα στο αυτοκίνητο. «Προσπαθείς να πάρεις το τηλέφωνο της μαμάς;», ακούγεται να λέει η Rihanna, καθώς το μωρό φτάνει το τηλέφωνο. Το μωρό κρατάει το τηλέφωνό της και προσπαθεί να το βάλει στο στόμα του.

Το 2020, η Rihanna δήλωσε στη βρετανική «Vogue» ότι το σχέδιό της περιλαμβάνει πολλά παιδιά.

«Θα κάνω παιδιά - τρία ή τέσσερα», είχε δηλώσει τότε. «Το μόνο πράγμα που έχει σημασία είναι η ευτυχία, αυτή είναι η μόνη υγιής σχέση μεταξύ γονέα και παιδιού. Το μοναδικό πράγμα που χρειάζεται ένα παιδί είναι αγάπη», πρόσθεσε η τραγουδίστρια και επιχειρηματίας. 

Πηγή: skai.gr