Ο Άνσον Γουίλιαμς υποφήφιος δήμαρχος στην πόλη Ojai της Καλιφόρνιας - Πρόκειται για τον πρωταγωνιστή του «Happy Days»

Ο ίδιος ανέφερε ότι η πόλη χρειάζεται «ηγεσία που να εμπνέει συλογικότητα». Θα αναμετρηθεί με τη νυν δήμαρχο Betsy Stix, η οποία διεκδικεί την επανεκλογή της

Ο πρωταγωνιστής του «Happy Days», Άνσον Γουίλιαμς (Anson Williams), ανακοίνωσε ότι θα θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος στην πόλη Ojai της Καλιφόρνιας.

Σύμφωνα με το «Ojai Valley News», κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου ο Άνσον Γουίλιαμς σημείωσε ότι η πόλη χρειάζεται «ηγεσία που να εμπνέει συλογικότητα». Ο υποψήφιος δήμαρχος θα αναμετρηθεί με τη νυν δήμαρχο Betsy Stix, η οποία διεκδικεί την επανεκλογή της, αναφέρουν οι «Los Angeles Times».

Η πόλη είναι τουριστικός προορισμός γνωστή για τα ξενοδοχεία της και τις ευκαιρίες αναψυχής ενώ απαγορεύονται με δημοτικό διάταγμα οι αλυσίδες καταστημάτων ενθαρρύνοντας με αυτό το τρόπο την ανάπτυξη των τοπικών επιχειρήσεων.

Ο συμπρωταγωνιστής του στο «Happy Days», Χένρι Γουίνκλερ, ο οποίος έπαιξε τον Φόνζι στην κωμική σειρά από το 1974 έως το 1984, εξέφρασε δημόσια την υποστήριξή του στον ηθοποιό και σκηνοθέτη.

Ο Γουίλιαμς ήταν ένας από τους λίγους που παρέμειναν σε όλη τη διάρκεια της σειράς των 11 χρόνων και είχε προταθεί για το Βραβείο Χρυσής Σφαίρας Β' Ανδρικού Ρόλου. Μετά το τέλος της κωμικής σειράς το 1984, μεταπήδησε στη σκηνοθεσία, δουλεύοντας σε σειρές όπως «στη λεωφόρο του Melrose», «Beverly Hills», «90210», και στο «The Secret Life of the American Teenager».

Πηγή: skai.gr