Jeremy Renner: Είναι ένας ήρωας – Προσπαθούσε να σώσει τον ανιψιό του όταν καταπλακώθηκε από το εκχιονιστικό μηχάνημα

Το τεράστιο όχημα, το οποίο κινείται πάνω σε ερπύστριες, «καταπλάκωσε» τον άτυχο ηθοποιό του Χόλιγουντ

Ο ηθοποιός Τζέρεμι Ρένερ είναι ένας πραγματικός «ήρωας», καθώς όπως έγινε γνωστό, προσπάθησε να σώσει τον ανιψιό του, με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει το εκχιονιστικό μηχάνημα. Το χειρόφρενο του εκχιονιστικού οχήματος δεν ήταν ενεργοποιημένο, σύμφωνα με έκθεση από το γραφείο του σερίφη της Νεβάδα. 

Το εκχιονιστικό μηχάνημα άρχισε να γλιστράει στο πλάι, αφού ο 52χρονος σταρ των Avengers το χρησιμοποίησε για να βγάλει το όχημα του ανιψιού του από το χιόνι.

Το τεράστιο όχημα, το οποίο κινείται πάνω σε ερπύστριες, «καταπλάκωσε» τον άτυχο ηθοποιό του Χόλιγουντ, αφήνοντάς τον με 30 σπασμένα κόκαλα και έχοντας κάνει μέχρι τώρα δύο χειρουργεία, ενώ οι φίλοι του πριν από λίγο καιρό έκαναν λόγο για μακρά περίοδο ανάρρωσης

«Το εκχιονιστικό μηχάνημα Pistenbully άρχισε να γλιστράει, με αποτέλεσμα ο Τζέρεμι Ρένερ να βγει από το όχημα χωρίς να βάλει το φρένο έκτακτης ανάγκης», αναφέρει η έκθεση, σύμφωνα με το CNN. 

«Αν και το Pistenbully είχε κάποια μηχανικά προβλήματα, πιστεύεται ότι το χειρόφρενο θα εμπόδιζε το μηχάνημα να κινηθεί προς τα εμπρός. Όταν ο ηθοποιός προσπάθησε να σταματήσει ή να εκτρέψει το Pistenbully, για να αποτρέψει τον τραυματισμό του ανιψιού του, το όχημα τον τράβηξε προς τα κάτω και καταπλακώθηκε». 

Το CNN ανέφερε ότι η έκθεση δείχνει ότι «τα μηχανικά προβλήματα μπορεί να έπαιξαν ρόλο σε αυτό το ατύχημα». Ο ανιψιός του ηθοποιού προσπάθησε να βοηθήσει τον Τζέρεμι Ρένερ μέχρι να φτάσει βοήθεια στο σημείο. Μεταφέρθηκε αεροπορικώς στο νοσοκομείο, όπου παρέμεινε για περισσότερες από δύο εβδομάδες και υποβλήθηκε σε, τουλάχιστον, δύο χειρουργικές επεμβάσεις. 

Σύμφωνα με την έκθεση, ο Ρένερ είπε στους ερευνητές ότι το περιστατικό άρχισε να εκτυλίσσεται όταν ρυμούλκησε το όχημα του ανιψιού του από τον δρόμο. Προσπάθησε να το «ξεκολλήσει» από το χιόνι, με αποτέλεσμα αυτό να τον καταπλακώσει. Ο ηθοποιός πήδηξε έξω από την καμπίνα του εκχιονιστικού μηχανήματος, αλλά γρήγορα συνειδητοποίησε ότι το όχημα βρισκόταν σε πορεία να χτυπήσει απευθείας τον ανιψιό του. «Φοβήθηκε ότι το Pistenbully θα χτυπούσε τον ανιψιό του, οπότε αποφάσισε να προσπαθήσει να σταματήσει ή να το εκτρέψει», αναφέρει η έκθεση, σύμφωνα με το CNN.

Πριν από λίγες ημέρες δόθηκε στη δημοσιότητα και το αγωνιώδες τηλεφώνημα του ηθοποιού για βοήθεια. Σε αυτή την κλήση ακούγεται ο Τζέρεμι Ρένερ να κλαίει και να σφαδάζει από τον πόνο, ενώ ένας γείτονας, που έκανε την κλήση, ζητάει βοήθεια από τον υπεύθυνο του κέντρου της γραμμής 911. 

«Υπάρχει κάποιος μπροστά από το σπίτι μου, τον χτύπησε ένα εκχιονιστικό. Έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά», ακούγεται να λέει ο ίδιος. «Η δεξιά του πλευρά έχει συνθλιβεί. Το δεξί του στήθος και το πάνω μέρος του κορμού του, τα πλευρά του, φαίνεται ότι μπορεί να έχουν συνθλιβεί. Έχει, επίσης, ένα 
τραύμα στο κεφάλι», ακούγεται να λέει. 

Η κλήση αυτή δημοσιοποιήθηκε μία ημέρα, αφότου ο Ρένερ δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι βρίσκεται στο σπίτι του και αναρρώνει μετά το σοβαρό ατύχημα. 


 

Πηγή: skai.gr