Pete Davidson: Αφαιρεί τα τατουάζ για την Kim Kardashian μετά τον χωρισμό τους

Μετά από ένα σύντομο ειδύλλιο, ο Πιτ Ντέιβιντσον και η Κιμ Καρντάσιαν χώρισαν φιλικά τον περασμένο Αύγουστο

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ο Πιτ Ντέιβιντσον έμεινε χωρίς μπλούζα, ενώ έκανε διακοπές στη Χαβάη με τη φίλη του Chase Sui Wonders, όπου και αποκαλύφθηκε ότι τα τατουάζ του για την Κιμ Καρντάσιαν έχουν «εξαφανιστεί». 

Σε φωτογραφίες του ηθοποιού δεν φαίνεται πλέον το τατουάζ «My Girl Is A Lawyer» (Η φίλη μου είναι νομικός), που είχε φτιάξει πάνω από την κλείδα του. Προς τιμήν της Καρντάσιαν, η οποία, όπως είναι γνωστό, ακολουθεί νομική καριέρα, ο Ντέιβιντσον έκανε το τατουάζ κατά τη διάρκεια του ειδυλλίου τους.

Επίσης, το τατουάζ «Jasmine and Aladdin», που είχε κάνει με αφορμή το πρώτο τους φιλί σε ένα σκετς του «SNL» έχει, επίσης, «φύγει» από το χέρι του. 

Η λέξη «Kim», που είχε κάνει τατουάζ στο στήθος του, ήταν, ίσως, η πιο ακραία ένδειξη αφοσίωσης στην Καρντάσιαν, αλλά τώρα έχει κι αυτό εξαφανιστεί. 

Μετά από ένα σύντομο ειδύλλιο, ο Πιτ Ντέιβιντσον και η Κιμ Καρντάσιαν χώρισαν φιλικά τον περασμένο Αύγουστο. Μετά το διαζύγιο της Κιμ από τον πρώην σύζυγό της, Kanye West, οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν και να γίνονται πρωτοσέλιδο. Η επιλογή του ζευγαριού να χωρίσει επηρεάστηκε σημαντικά από το ηλικιακό χάσμα μεταξύ του 27χρονου ηθοποιού και της 41χρονης Κιμ Καρντάσιαν. 

Πηγή: skai.gr