Jeremy Renner: Δύσκολη η κατάσταση της υγείας του – Η ανάρρωση μπορεί να κρατήσει έως και δύο χρόνια

Ο ηθοποιός, ο οποίος βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση μετά το ατύχημα, έχει πλέον υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις και θα χρειαστεί κι άλλες 

Η κατάσταση του ηθοποιού της Marvel, Τζέρεμι Ρένερ, είναι αρκετά πιο σοβαρή από ό,τι είχε αναφερθεί το προηγούμενο διάστημα, μετά τον τραυματισμό του από εκχιονιστικό μηχάνημα, σύμφωνα με τους φίλους του. 

Ο διάσημος ηθοποιός βοηθούσε ένα μέλος της οικογένειάς του που είχε αποκλειστεί από τα χιόνια, του οποίου το αυτοκίνητο χάλασε κοντά στην έπαυλη του Ρένερ, στη λίμνη Tahoe της Νεβάδα, όταν ένα εκχιονιστικό μηχάνημα βάρους 14.330 κιλών τον καταπλάκωσε. 

Τότε, οι εκπρόσωποι του Ρένερ είχαν δηλώσει ότι ο ηθοποιός βρίσκεται σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση, ενώ ο ηθοποιός έκανε και χειρουργείο. Ωστόσο, φίλοι λένε τώρα ότι τα τραύματά του είναι πολύ χειρότερα και ότι σχεδόν αιμορραγούσε, περιμένοντας να φτάσει βοήθεια. 

«Ο Τζέρεμι έχει πλήρη επίγνωση του γεγονότος ότι παραλίγο να πεθάνει εκεί έξω», δήλωσαν άνθρωποι από το στενό περιβάλλον του ηθοποιού. «Η δεξιά πλευρά του στήθους του είχε συνθλιβεί και ο άνω κορμός του είχε πολλά τραύματα. Είχε, επίσης, ένα άσχημο τραύμα στο κεφάλι, που αιμορραγούσε και ένα τραύμα στο πόδι».

Ο ηθοποιός φέρεται να γνωρίζει την πραγματική κατάσταση της υγείας του και, δυστυχώς, έχει μπροστά του μακρύ δρόμο για την ανάρρωση, με τους φίλους του να λένε ότι μπορεί να χρειαστούν έως και δύο χρόνια μέχρι να επανέλθει σε μια κανονικότητα. 

«Ο Τζέρεμι πονούσε πολύ και δυσκολευόταν να αναπνεύσει», δήλωσε ο ίδιος άνθρωπος. «Ήξερε ότι ήταν σε άσχημη κατάσταση και ότι μπορεί να μην τα κατάφερνε. Λέγεται ότι η ζημιά στο στήθος του Τζέρεμι ήταν τόσο σημαντική που χρειάστηκε να γίνει χειρουργική αποκατάσταση. Μέχρι στιγμής, έχει κάνει δύο χειρουργικές επεμβάσεις και πιθανότατα θα χρειαστεί κι άλλες τις επόμενες εβδομάδες στο πόδι του». 

Τα μέλη της οικογένειας του ηθοποιού βρίσκονται στο πλευρό του, συμπεριλαμβανομένης της μητέρας του Cearley και της αδελφής του Kym. «Ο Τζέρεμι τα πάει καλά. Είναι μαχητής και είναι αποφασισμένος να το ξεπεράσει», ανέφερε η οικογένειά του. 

Πηγή: skai.gr