Eva Longoria: Στα 47 της έχει απίστευτα γυμνασμένο σώμα – Της λείπει ο καλοκαιρινός ήλιος…

Η ανάρτηση της Λονγκόρια ήρθε μετά την ανακοίνωση ότι το σκηνοθετικό της ντεμπούτο «Flamin' Hot» θα αρχίσει να προβάλλεται στο Hulu τον Ιούνιο

Η 47χρονη Εύα Λονγκόρια επιδεικνύει το απίστευτα γυμνασμένο σώμα της, φορώντας ένα μπικίνι. Μάλιστα, τη φωτογραφία «ανέβασε» η ίδια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και προκάλεσε παραλήρημα στους θαυμαστές της. 

Η 47χρονη ηθοποιός φόρεσε ένα λευκό και κίτρινο μπικίνι, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, το οποίο αποκάλυψε τη σφριγηλή μέση της και τα γυμνασμένα πόδια της, ενώ ξεκουραζόταν στον καναπέ ενός σκάφους. Η ανάρτηση της Λονγκόρια ήρθε μετά την ανακοίνωση ότι το σκηνοθετικό της ντεμπούτο «Flamin' Hot» θα αρχίσει να προβάλλεται στο Hulu τον Ιούνιο. 

Η ηθοποιός της σειράς «Desperate Housewives» έγραψε στην ανάρτησή της: «Λείπει σε κανέναν άλλον ο καλοκαιρινός ήλιος;».  

Η υπηρεσία streaming ανακοίνωσε ότι η νέα της ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Ιουνίου, με το Hulu να παρουσιάζει και νέες φωτογραφίες από την ταινία.
 
Το «Flamin' Hot» θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του τον Μάρτιο στο φεστιβάλ κινηματογράφου SXSW, ενώ έρχεται, επίσης, μήνες μετά τα γυρίσματα του νέου της project «Land of Women» στη Βαρκελώνη. Η παραγωγή της ταινίας ολοκληρώθηκε τον Αύγουστο, όπου η ηθοποιός δημοσίευσε μια δήλωση σχετικά με το πόσο περήφανη είναι για τη συγκεκριμένη ταινία. Η ταινία έγινε πάντως πρωτοσέλιδο το 2021, όταν ένα δημοσίευμα των «Los Angeles Times» αμφισβήτησε τους ισχυρισμούς του Montanez ότι δημιούργησε τα Flamin' Hot Cheetos. 

Πηγή: skai.gr