Jeremy Renner: Δόθηκε στη δημοσιότητα το αγωνιώδες τηλεφώνημά του για βοήθεια – Έκλαιγε και πονούσε πολύ

Η κλήση αυτή δημοσιοποιήθηκε μία ημέρα αφότου ο ηθοποιός έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι βρίσκεται στο σπίτι του και αναρρώνει μετά το περιστατικό

Το σοβαρό ατύχημα που είχε ο Τζέρεμι Ρένερ την Πρωτοχρονιά ανησύχησε τους εκατομμύρια θαυμαστές του ηθοποιού, καθώς η είδηση ότι καταπλακώθηκε από εκχιονιστικό μηχάνημα και ότι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση έκανε τον γύρω του διαδικτύου. 

Ευτυχώς, μετά από τρεις χειρουργικές επεμβάσεις, ο διάσημος ηθοποιός αναρρώνει και μάλιστα δημοσίευσε μια φωτογραφία του από το νοσοκομείο, με ένα μήνυμα που καθησύχαζε την οικογένειά του και όσους τον ακολουθούν και τον θαυμάζουν για τους χαρακτήρες του, με πιο γνωστό τον Hawkeye της Marvel.

Ο ειδησεογραφικός ιστότοπος «TMZ» αποκάλυψε την Τετάρτη την κλήση που έκανε εκείνη την ημέρα για βοήθεια. Σε αυτή ακούγεται ο Τζέρεμι Ρένερ να κλαίει και να σφαδάζει από τον πόνο, ενώ ένας γείτονας, που έκανε την κλήση, ζητάει βοήθεια από τον υπεύθυνο του κέντρου της γραμμής 911. 

«Υπάρχει κάποιος μπροστά από το σπίτι μου, τον χτύπησε ένα εκχιονιστικό. Έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά», ακούγεται να λέει ο ίδιος. «Η δεξιά του πλευρά έχει συνθλιβεί. Το δεξί του στήθος και το πάνω μέρος του κορμού του, τα πλευρά του, φαίνεται ότι μπορεί να έχουν συνθλιβεί. Έχει, επίσης, ένα τραύμα στο κεφάλι», ακούγεται να λέει. 

Η κλήση αυτή δημοσιοποιήθηκε μία ημέρα αφότου ο Ρένερ δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι βρίσκεται στο σπίτι του και αναρρώνει μετά το περιστατικό. Ο ηθοποιός είναι ευδιάθετος και μάλιστα απάντησε σε ένα tweet σχετικά με την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν της σειράς «Mayor of Kingstown».

«Είμαι ενθουσιασμένος που παρακολούθησα το επεισόδιο με την οικογένειά μου στο σπίτι», έγραψε ο ηθοποιός, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα δημοσίευσε φωτογραφίες από το σπίτι του στη Νεβάδα. 
 

Πηγή: skai.gr