Jennifer Lopez-Ben Affleck: Θέλει ένα σίκουελ της ταινίας «Gigli» με τον έρωτα της ζωής της

Παρά το γεγονός ότι η ταινία πολυδιαφημίστηκε κατά τη διάρκεια της παραγωγής, η «Gigli» ήταν μία αποτυχία και θεωρείται μία από τις χειρότερες ταινίες

Η Τζένιφερ Λόπεζ θα ήθελε μία συνέχεια της ταινίας «Gigli» του 2003, στην οποία συμπρωταγωνιστούσε με τον «έρωτα της ζωής της» Μπεν Άφλεκ, παρότι θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές αποτυχίες.

Στο βίντεο της Vogue «73 Questions» με τον Τζόι Σάμπια, η τραγουδίστρια/ηθοποιός ρωτήθηκε για τους κινηματογραφικούς και τηλεοπτικούς της ρόλους. Κάποια στιγμή, ο Σάμπια τη ρώτησε σε ποιο έργο θα ήθελε να κάνει μία συνέχεια, κι αυτή απάντησε στο «Gigli».

«Επικρίθηκε!» είπε ο Σάμπια, ο οποίος στη συνέχεια ρώτησε την J.Lo: «Ποιος σε έκανε να γελάς περισσότερο στα γυρίσματα;». «Ο σύζυγός μου, Μπεν», απάντησε η ποπ σταρ.

Η «Gigli» είναι μια αμερικανική ρομαντική κωμωδία του 2003 σε σενάριο και σκηνοθεσία του Μάρτιν Μπρεστ με πρωταγωνιστές τους Μπεν Άφλεκ, Τζένιφερ Λόπεζ, Τζάστιν Μπάρθα, Αλ Πατσίνο, Κρίστοφερ Γουόκεν και Λέινι Καζάν.

Παρά το γεγονός ότι η ταινία πολυδιαφημίστηκε κατά τη διάρκεια της παραγωγής (πρωτίστως επειδή Άφλεκ και Λόπεζ είχαν σχέση εκείνη την εποχή), η «Gigli» ήταν μία αποτυχία και θεωρείται μία από τις χειρότερες ταινίες. Ήταν επίσης και μια εισπρακτική αποτυχία, καθώς εισέπραξε 7,2 εκατομμύρια δολάρια έναντι προϋπολογισμού 75,6 εκατομμυρίων δολαρίων.

Πηγή: skai.gr