James Spears για την κηδεμονία της Britney: Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα ποια είναι η αλήθεια

Ο πατέρας της διάσημης τραγουδίστριας αναφέρει ότι η κηδεμονία έσωσε τη ζωή της κόρης του και ότι χωρίς αυτήν δεν θα μπορούσε να ξαναδεί τα δύο παιδιά της μετά το διαζύγιό της

Στις 30 Σεπτεμβρίου 2021, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς κέρδισε την ελευθερία της μετά από 13 χρόνια αυστηρής κηδεμονίας από τον πατέρα της, Τζέιμς Σπίαρς. Η δικαστική απόφαση επιβεβαίωσε αυτό που το κίνημα #FreeBritney έλεγε εδώ και χρόνια: ότι ο πατέρας της τραγουδίστριας εκμεταλλεύτηκε την ψυχιατρική εισαγωγή της κόρης του το 2008, για να αναλάβει τη ζωή και την περιουσία της.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η περιουσία της αποτιμάται σε 60 εκατ. δολάρια. Ωσόσο, ο Τζέιμς Σπίαρς έχει μια πολύ διαφορετική εκδοχή των γεγονότων.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς με τον πατέρα της

Σε συνέντευξή του στην «Daily Mail», ο πατέρας της Σπίαρς λέει ότι η κηδεμονία έσωσε τη ζωή της κόρης του και ότι χωρίς αυτήν δεν θα μπορούσε να ξαναδεί τα δύο παιδιά της μετά το διαζύγιό της. «Για την προστασία της, αλλά και για την προστασία των παιδιών, η κηδεμονία ήταν ένα σπουδαίο εργαλείο. Χωρίς αυτήν, δεν νομίζω ότι θα είχε πάρει πίσω τα παιδιά», δήλωσε. Ο πατέρας της Μπρίτνεϊ έχει γίνει στόχος πολλών επικρίσεων σχετικά με τη νομική κατάσταση της κόρης του, όχι μόνο από την ίδια την τραγουδίστρια, αλλά και από το κοινωνικό κίνημα #FreeBritney, το οποίο πίεσε για την αλλαγή της δημόσιας αντίληψης σχετικά με την αμφιλεγόμενη κηδεμονία, την οποία έχει περιγράψει ως «ένα αστείο που υποκινείται από θεωρητικούς συνωμοσίας».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Channel 8 (@britneyspears)

Για την Μπρίτνεϊ το 2007 ήταν μια δύσκολη χρονιά, καθώς τότε χώρισε από τον τότε σύζυγό της, τον χορευτή Kevin Federline, μετά από τρία χρόνια γάμου, με τον οποίο απέκτησαν δύο παιδιά. Ξύρισε το κεφάλι της, χτύπησε το αυτοκίνητο ενός φωτογράφου με μια ομπρέλα και νοσηλεύτηκε για κατάχρηση ουσιών. Στη συνέχεια έχασε την επιμέλεια των παιδιών της, μετά από μια περίοδο κοινής επιμέλειας με τον Federline, αλλά τον Σεπτέμβριο του 2019, η πρόσβασή της μειώθηκε στο 30%, αφού τα ανήλικα παιδιά - ο Sean Preston, σήμερα 17 ετών, και ο Jayden James, 16 ετών - κατηγόρησαν τον πατέρα της ότι τους επιτέθηκε όταν έπρεπε να είναι υπό τη φροντίδα της.

«Μου λείπουν τα δύο αγόρια πάρα πολύ», δήλωσε ο πατέρας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς. «Ξέρετε, ήμασταν πολύ, πολύ κοντά. Ήταν σε εκείνη την ηλικία που μπορούσες να αρχίσεις να περνάς καλά μαζί τους. Ο Θεός κάνει τα πράγματα να συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Δεν ξέρω ποιος είναι αυτός ο λόγος, αλλά ήταν τρία δύσκολα χρόνια χωρίς αυτούς. Η οικογένεια είναι χάλια. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να προσευχόμαστε».
Ο πατέρας της τραγουδίστριας μίλησε, επίσης, για τις προσβολές και τις κατηγορίες που δέχεται από την κόρη του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τους τελευταίους μήνες, χαρακτηρίζοντάς τες σκληρές.

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα ποια είναι η αλήθεια», είπε. «Ο δικηγόρος της δεν έχει ιδέα ποια είναι η αλήθεια. Τα ΜΜΕ δεν έχουν ακούσει την αλήθεια. Έχουν ακούσει τους ισχυρισμούς της κόρης μου. Δεν με πειράζει να δεχτώ αυτό το χτύπημα γιατί ξέρω ότι δεν είναι αλήθεια και γιατί δεν θέλω να ξεκινήσω κάτι άλλο και να καταλήξει η κόρη μου να πάει ακόμα πιο βαθιά στον λάκκο απ' ό,τι ήταν».

Από την πλευρά της, η τραγουδίστρια χρησιμοποίησε τον ενάμιση χρόνο της νεοαποκτηθείσας ελευθερίας της για να ηχογραφήσει ένα τραγούδι με τον Elton John, να παντρευτεί τον Ιρανοαμερικανό ηθοποιό και μοντέλο, Sam Asghari, και να ταξιδέψει στον κόσμο. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Channel 8 (@britneyspears)

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς παραμένει σε αντιπαράθεση με τον πατέρα της και βρίσκεται στη μέση μιας δικαστικής διαμάχης για τις συνέπειες της κηδεμονίας της, αλλά και με την αδελφή, τον αδελφό και τη μητέρα της για τον ρόλο τους στη διαδικασία. Είναι επίσης, προς το παρόν, αποξενωμένη από τα δύο παιδιά της. «Θέλω απλώς να γίνει καλύτερα ψυχολογικά. Όταν γίνει καλά, θέλω πραγματικά να την ξαναδώ», είπε ένα από τα παιδιά της. 
 

Πηγή: skai.gr