Πυρά του δικηγόρου της Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Κατηγορεί τον πατέρα της για κωλυσιεργία στη δικαστική τους διένεξη και τον αναγκάζει να καταθέσει

Ο δικηγόρος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς κατακεραυνώνει τον πατέρα της, Τζέιμι Σπίαρς, για κωλυσιεργία στη δικαστική διένεξη που έχει με την κόρη του και του ζητεί να καταθέσει. 

Η ποπ σταρ, που τον Νοέμβριο ανέκτησε την ελευθερία της έπειτα από 13 χρόνια αυστηρής κηδεμονίας από τον πατέρα της Τζέιμι, σύμφωνα με τη Page Six της «New York Post», συμφώνησε να λάβει 13.200.000 ευρώ από τον εκδοτικό οίκο «Simon & Schuster» για τα αποκλειστικά δικαιώματα της αυτοβιογραφίας της.

Τώρα το σίριαλ με την οικογένεια φαίνεται πως συνεχίζεται, καθώς ο δικηγόρος της, Mathew Rosengart, ισχυρίζεται ότι ο πατέρας της δεν συνεργάζεται μαζί τους, όπως αρχικά είχε υποστηρίξει. 

«Πράγματι, ενώ δήλωνε ότι θα συνεργαζόταν άνευ όρων και θα ενεργούσε με πλήρη διαφάνεια και χωρίς όρους, ο κ. Σπίαρς κωλυσιεργεί και αποφεύγει - για πάνω από έξι μήνες- την κατάθεσή του, αποτυγχάνοντας επανειλημμένα να απαντήσει σε απλά αιτήματα για βασικές πληροφορίες».

Στην αίτηση, 21 σελίδων, για την αναγκαστική κατάθεση του πατέρα της, υπάρχει ένας κατάλογος με τα φερόμενα παραπτώματα που φέρεται να έχει διαπράξει, ενώ ενεργούσε ως κηδεμόνας της κόρης του, για περισσότερο από μια δεκαετία. 

Ο κατάλογος αυτός περιλαμβάνει ισχυρισμούς ότι παρακολουθούσε την κρεβατοκάμαρά της, με τη βοήθεια εταιρείας Security, με σκοπό να καταγράφει τις ιδιωτικές συνομιλίες της διάσημης κόρης του. 

Ο δικηγόρος επισημαίνει, επίσης, ότι ο πατέρας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς πλήρωσε για αυτές, τις υποτιθέμενες υπηρεσίες, με χρήματα από την περιουσία της τραγουδίστριας και φέρεται να το απέκρυψε από το Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες. 

Στα έγγραφα, ο δικηγόρος προειδοποιεί τον πατέρα της ότι «μπορεί να τρέξει, αλλά δεν μπορεί να κρυφτεί», καθώς είναι πρόθυμος να πάρει την κατάθεση του κατοίκου της Λουιζιάνα «σε οποιαδήποτε πόλη της χώρας».
 

Πηγή: skai.gr