Η Britney Spears χορεύει ξανά γυμνή στο ντους – Εκφράζω την ελευθερία μου

Η 41χρονη σούπερ σταρ δεν φορούσε τίποτε άλλο παρά ένα κόκκινο σλιπ μπικίνι, κρατώντας το ντεκολτέ με τα χέρια της και χορεύοντας το «Doin' It» του LL Cool J

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς «ανέβασε» στο Instagram ένα αποκαλυπτικό βίντεο με την ίδια να χορεύει τόπλες στο ντους, εν μέσω της αυξανόμενης ανησυχίας των θαυμαστών της το τελευταίο διάστημα. 

Η 41χρονη σούπερ σταρ δεν φορούσε τίποτε άλλο παρά ένα κόκκινο σλιπ μπικίνι, κρατώντας το ντεκολτέ με τα χέρια της και χορεύοντας το «Doin' It» του LL Cool J. 

«Είμαι 41 χρόνων και επιτέλους εκφράζω την ελευθερία μου. Δεν έχω νιώσει ποτέ καλύτερα! Το να μάθω να αγαπώ τον εαυτό μου έγινε το πάθος μου φέτος... Προτιμώ να είμαι στο δέρμα μου παρά να φοράω το δέρμα μου!», έγραψε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς στη λεζάντα της ανάρτησής της. 

Το βίντεο έλαβε ανάμεικτη ανταπόκριση από τους 41,6 εκατ. θαυμαστές της, με κάποιους να την ενθαρρύνουν και άλλους να αναρωτιούνται αν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσής της ελέγχονται. Η Paris Hilton επαίνεσε τη φίλη της, γράφοντας «#Sliving sis». 

Εν τω μεταξύ, η σταρ του YouTube, Freelee Banana Girl, εξέφρασε την ανησυχία της: «Με βίντεο όπως αυτό προσέξτε, η κηδεμονία μπορεί να ''επιστρέψει''», έγραψε, αναφερόμενη στην 13ετή κηδεμονία της Μπρίτνεϊ, η οποία έληξε τον Νοέμβριο του 2021.

Ένας άλλος θαυμαστής υπερασπίστηκε την τραγουδίστρια εξηγώντας: «Καταλάβετε ότι αυτή η γυναίκα ήταν υπό έλεγχο για πάνω από μια δεκαετία. Επιτέλους, έχει τον έλεγχο του τι δημοσιεύει. Αν δεν σας αρέσουν αυτά που δημοσιεύει, κάντε unfollow. Αυτό είναι». 

Την Παρασκευή, η τραγουδίστρια σόκαρε τους θαυμαστές της, καθώς σε βίντεο που δημοσίευσε φαινόταν να χορεύει με ένα κόκκινο κορμάκι, να τρώει τούρτα από το πάτωμα και στη συνέχεια να τη βάζει πάνω της. 

«Ναι, γιορτάζω τα γενέθλιά μου όλη την εβδομάδα και ξέρω ότι το Instagram μου έχει πέσει μερικές φορές, αλλά ειλικρινά το έκανα μόνη μου τις τελευταίες δύο φορές», έγραψε στην ανάρτησή της. 

Η Britney Spears

Το βράδυ της περασμένηςΤετάρτης, ο σύζυγός της, Sam Asghari, ζήτησε από τους θαυμαστές της συζύγου του να σεβαστούν την ιδιωτική της ζωή στο Instagram Story του.

«Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να είναι τραυματικά. Μερικές φορές είναι καλό να κάνεις ένα διάλειμμα. Έχει τη φωνή της και είναι μια ελεύθερη γυναίκα. Σέβομαι την ιδιωτική της ζωή και την προστατεύω ανά πάσα στιγμή», έγραψε.

Και συνέχισε: «Σας ευχαριστώ όλους τους θαυμαστές της», έγραψε εν μέσω φόβων των θαυμαστών της ότι η σύζυγός του δεν έχει τον έλεγχο των δικών της λογαριασμών στα social media.

Η ανάρτησή του έρχεται μετά την πρόσφατη απενεργοποίηση του λογαριασμού της Μπρίτνεϊ. Αν και η ίδια επέστρεψε στο Instagram, έχει διαγράψει στο παρελθόν τον λογαριασμό της για έκτη φορά (την τρίτη φορά τους τελευταίους τέσσερις μήνες).

Η Britney Spears

Η τολμηρή εμφάνιση έρχεται παρά το γεγονός ότι τον Σεπτέμβριο ο πρώην σύζυγός της, Kevin Federline, ανέφερε ότι οι έφηβοι γιοι τους ντρέπονται από τις τολμηρές αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε συνέντευξή του ο γιος της Jayden υποστήριξε ότι οι σεξουαλικά φορτισμένες αναρτήσεις της στα social media είναι «κάτι που τραβάει την προσοχή» και εξέφρασε την ανησυχία του ότι «μπορεί να μην σταματήσει ποτέ».

Και πρόσθεσε: «Είναι σχεδόν σαν να πρέπει να δημοσιεύει κάτι για να τραβήξει την προσοχή. Αυτό συνεχίζεται εδώ και χρόνια και αυτό στην πραγματικότητα μπορεί να μην σταματήσει ποτέ». 

Πηγή: skai.gr