Κλείσιμο

John Mayer: Ο νικητής των Grammy δεν βγαίνει ραντεβού γιατί δεν πίνει

Καταλυτικό ρόλο για τη νηφαλιότητα του Μάγιερ αποτέλεσε το hangover που υπέστη μετά από το πάρτι γενεθλίων του Drake

Για την απόφασή του να σταματήσει να φλερτάρει και να γνωρίζει νέα άτομα μίλησε ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός Τζον Μάγιερ.

Ο νικητής των Grammy, μίλησε για τον ρόλο που έπαιξε η νηφαλιότητά του στις διαθέσεις του για ραντεβού (ή τώρα, στην έλλειψή τους) στο πρώτο εορταστικό podcast «Call Her Daddy».

«Το ραντεβού δεν είναι πλέον μια κωδικοποιημένη δραστηριότητα για μένα, δεν υπάρχει… δεν είναι πια διαμορφωμένο», είπε στην Άλεξ Κούπερ.

«Πραγματικά δεν βγαίνω ραντεβού - δεν νομίζω ότι πρέπει, για να είμαι ειλικρινής. Σταμάτησα να πίνω πριν από έξι χρόνια, οπότε δεν έχω το "υγρό" κουράγιο. Απλώς έχω "στεγνό" κουράγιο», πρόσθεσε.

Καταλυτικό ρόλο για τη νηφαλιότητα του Μάγιερ αποτέλεσε το hangover που υπέστη μετά από το πάρτι γενεθλίων του Drake, αφού, όπως είπε, χρειάστηκαν έξι μέρες για να συνέλθει.

Ο τραγουδιστής δεν έχει πιει ποτό από τις 23 Οκτωβρίου του 2016, είχε πει παλιότερα. Αν και μπορεί να μην βγαίνει πλέον ραντεβού, ο Μάγιερ είπε ότι πάντα πίστευε ότι αυτό που χρειάζεται είναι μία μακροχρόνια σχέση. «Κάθε σχέση στην οποία είχα ήταν αφιερωμένη στην ιδέα ότι αυτό θα μπορούσε να κρατήσει πολύ», είπε.

«Σε όλη μου τη ζωή, ακόμα και σήμερα, αν μου έλεγες ότι θα μπορούσα να περάσω υπέροχα δύο μήνες με κάποια, αλλά θα τελείωνε την πρώτη μέρα του τρίτου μήνα, δεν θα με ενδιέφερε», συνέχισε ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός. «Πάντα αναζητούσα δυνατότητες για μια μακροχρόνια σχέση».

Πηγή: skai.gr