Κάτι δεν πάει καλά με την Britney Spears – Ντύθηκε νύφη και παντρεύτηκε τον εαυτό της…

Η 40χρονη τραγουδίστρια έχει συνηθίσει να μοιράζεται γυμνές φωτογραφίες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τους τελευταίους μήνες, αφού «απελευθερώθηκε» από την 13χρονη κηδεμονία της τον περασμένο Νοέμβριο

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς προφανώς βαριόταν το βράδυ της Πέμπτης 2 Νοεμβρίου, οπότε αποφάσισε να παντρευτεί… τον εαυτό της! Η 40χρονη τραγουδίστρια «ανέβασε» στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο, φορώντας το νυφικό της πέπλο και ένα μεταξένιο λευκό φόρεμα. 

Η τραγουδίστρια έκανε διάφορες πόζες και χαμογελούσε. Αυτές οι αναρτήσεις έρχονται λίγες ημέρες μετά από ένα παραλήρημα γεμάτο βρισιές προς μια άλλη διασημότητα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Channel 8 (@britneyspears)

«Ναι ... παντρεύτηκα τον εαυτό μου !!!», είπε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς στους 41,6 εκατομμύρια followers της στη νέα ανάρτηση. «Βαρέθηκα, μου άρεσε το πέπλο μου και αναρωτήθηκα: Είναι αυτό τρελό;».  

Το ίδιο πέπλο φορούσε και σε ένα ακόμη βίντεο, που δημοσίευσε το Σαββατοκύριακο, αποκαλύπτοντας: «Αυτό είναι το πέπλο της προ-προ-προγιαγιάς μου ... Είμαι ένας άγγελος!». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Channel 8 (@britneyspears)

Η 40χρονη τραγουδίστρια έχει συνηθίσει να μοιράζεται γυμνές φωτογραφίες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τους τελευταίους μήνες, αφού «απελευθερώθηκε» από την 13χρονη κηδεμονία της τον περασμένο Νοέμβριο. 

Ενώ πολλοί έχουν επαινέσει την τραγουδίστρια του «Toxic» για τα χωρίς όρια καμώματά της, ο πρώην της, Kevin Federline, ισχυρίστηκε ότι οι δύο γιοι που έχουν μαζί, την έχουν παρακαλέσει να σταματήσει.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Channel 8 (@britneyspears)

Πηγή: skai.gr