Η «νέα» Emily Ratajkowski: Εμφανίστηκε χωρίς σουτιέν και με κοντά μαλλιά

Η Emily είναι πλέον ελεύθερη μετά την υποβολή αίτησης διαζυγίου από τον πρώην σύζυγο και παραγωγό ταινιών, Sebastian Bear-McClard

Η Έμιλι Ρατακόφσκι έκοψε τις μακριές, μελαχρινές μπούκλες της για να δοκιμάσει ένα τολμηρό νέο χτένισμα. Το 31χρονο μοντέλο «ανέβασε» στο TikTok βίντεο με τη νέα της εμφάνιση, λίγο πριν την παρουσία της στην επίδειξη μόδας του Marc Jacobs στη Νέα Υόρκη.

Αν και η Έμιλι έχει πειραματιστεί αρκετές φορές στο παρελθόν με το στυλ της, το συγκεκριμένο κούρεμα είναι το πιο τολμηρό της μέχρι στιγμής. Η ίδια δεν αποκάλυψε την έμπνευση για το τολμηρό νέο της look, αλλά, ίσως, το νέο της ειδύλλιο με τον κωμικό Eric Andre να παίζει κάποιο ρόλο. 

Η Emily είναι πλέον ελεύθερη μετά την υποβολή αίτησης διαζυγίου από τον πρώην σύζυγο και παραγωγό ταινιών, Sebastian Bear-McClard, τον Σεπτέμβριο μετά από τέσσερα χρόνια γάμου. Είχαν χωρίσει δύο μήνες πριν, μετά από φήμες ότι ο Sebastian ήταν άπιστος. Το πρώην ζευγάρι έχει ένα αγοράκι. 

Πρόσφατα το μοντέλο αποκάλυψε ότι, παρά το γεγονός ότι δεν είναι πλέον ζευγάρι, κράτησε το διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων της, το οποίο εκτιμάται ότι αξίζει περισσότερα από 50.000 δολάρια. Από τότε που χώρισαν οι δρόμοι τους, η Έμιλι έχει ζήσει τις μικρές περιπετειούλες της με τον Pete Davidson, τον καλλιτέχνη Jack Greer και τον DJ Orazio Rispo. 

@emrata ♬ оригинальный звук - 𓆩 xlarssx 𓆪
Πηγή: skai.gr