Κλείσιμο

Emily Ratajkowski: Η θεραπεία με βοήθησε να αντιμετωπίσω τον φόβο της εγκατάλειψης

Αυτή τη χρονιά το διάσημο μοντέλο χώρισε από τον σύζυγό της Bear-McClard 

Το γνωστό μοντέλο Έμιλι Ρατακόφσκι μίλησε ανοιχτά για την εμπειρία της στην ψυχοθεραπεία, εξηγώντας ταυτόχρονα πόσο τη βοήθησε στην προσπάθεια της να αντιμετωπίσει τα προβλήματα άγχους, απόρριψης και εγκατάλειψης. 

Η Έμιλι πριν από κάποιους μήνες ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και σε συνεντεύξεις το διαζύγιό της από τον Sebastian Bear-McClard, αφού ο Αμερικανός ηθοποιός φέρεται να την απάτησε.

«Κάνω ψυχοθεραπεία για αρκετό καιρό», δήλωσε η ίδια στο podcast «High Low». «Το να είσαι αγχώδης σημαίνει ότι πραγματικά δεν επιθυμείς να είσαι μόνος ή μόνη. Συνήθως έχεις αρνητική αυτοεκτίμηση και στρεβλή εικόνα για τον εαυτό σου και θετική άποψη για όλους τους άλλους. Αναζητάς συχνά την έγκριση, την υποστήριξη, την ανταπόκριση από τον σύντροφό σου. Για εμένα η ψυχοθεραπεία ήταν μια αποκάλυψη. Έμαθα να είμαι ανεξάρτητη και να φτάνω στη ρίζα του φόβου. Να μην φοβάμαι την εγκατάλειψη», πρόσθεσε το διάσημο μοντέλο. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Today» τον Νοέμβριο, η Έμιλι Ρατακόφσκι εξήγησε γιατί δεν επέλεξε μια σταθερή σχέση στο παρελθόν.

«Νομίζω ότι ήταν ένας τρόπος για εμένα να προστατεύσω τον εαυτό μου», δήλωσε το μοντέλο. «Έμπαινα σε μια πραγματικά τρελή βιομηχανία και δούλευα σε αυτή. Δυστυχώς, υπάρχουν πολλοί τρομακτικοί άνδρες, που είναι και αρπακτικά». 

Από τότε που ανακοινώθηκε ο χωρισμός της με τον Sebastian Bear-McClard, υπήρξαν φήμες που συνδέουν την Έμιλι με διάφορους άλλους διάσημους συντρόφους.

Μία από τις φήμες, που φαίνεται πιο αξιόπιστη, είναι αυτή που τη συνδέει με τον Πιτ Ντέιβιντσον, καθώς το ζευγάρι εθεάθη μαζί στη Νέα Υόρκη και στη συνέχεια παρακολούθησαν μαζί έναν αγώνα NBA των New York Knicks εναντίον των Memphis Grizzlies.

Ο Πιτ είχε βγει στο παρελθόν με την Κιμ Καρντάσιαν και την Ariana Grande. Τώρα, οι δύο τους φαίνεται ότι προσπαθούν να ξεπεράσουν τους χωρισμούς τους μέσα από τη σχέση τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Πηγή: skai.gr