Emily Ratajkowski: Κάνει… γυμνά ακροβατικά για τις ανάγκες μιας φωτογράφισης – Δείτε video

Το 31χρονο μοντέλο έδωσε πρόσφατα μια εμψυχωτική ομιλία στο Hunter College

Η Έμιλι Ρατακόφσκι φοράει κοστούμι στο χρώμα του δέρματος, καθώς το διάσημο μοντέλο κρέμεται στον αέρα με σχοινιά, για τις ανάγκες μιας πρόσφατης φωτογράφισης μόδας. 

«Κάνω μόνη μου τα ακροβατικά μου», γράφει η ίδια σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το 31χρονο μοντέλο, το οποίο πρόσφατα έδωσε μια εμψυχωτική ομιλία στο Hunter College, φαινόταν να κρέμεται στον αέρα από μια ζώνη, που υπήρχε γύρω από τη μέση της. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Στην ομιλία της στο Hunter College, η Έμιλι ενθάρρυνε την τάξη των αποφοίτων να γιορτάσουν και να τα έχουν καλά με τον εαυτό τους και με τους γύρω τους. Το διάσημο μοντέλο και μητέρα έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν της, μιλώντας για την απόφασή της να ασχοληθεί με τον κόσμο της μόδας και του θεάματος. 

Η Έμιλι Ρατακόφσκι

«Δεν κατάφερα ποτέ να πάω στην αποφοίτηση του δικού μου Κολεγίου. Τα παράτησα στον απόηχο της οικονομικής κατάρρευσης του 2008, επιλέγοντας την οικονομική ασφάλεια, που ήλπιζα ότι θα έφερνε το μόντελινγκ. 

Το μόντελινγκ απέδιδε περισσότερα από όσα έβγαζαν οι φίλοι μου και φοβόμουν ότι θα φορτωθώ με χρέη φοιτητικών δανείων. Ήξερα, επίσης, ότι ο χώρος ήταν αρκετά δύσκολος. Όλοι μου υπενθύμιζαν ότι οι γυναίκες έχουν ημερομηνία λήξης. Έτσι εγκατέλειψα την εκπαίδευσή μου και αντ' αυτού επικεντρώθηκα στη δουλειά». 

Η Έμιλι, όπως λέει, συνεχίζει να εργάζεται σκληρά και να εμπνέει και άλλους, ωστόσο πλέον είναι και διαζευγμένη μητέρα ενός μικρού παιδιού. Η διάσημη σταρ κατέθεσε επίσημα αίτηση διαζυγίου πέρυσι τον Σεπτέμβριο, από τον Bear-McLard. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Πηγή: skai.gr