Η Portia de Rossi εκπλήσσει τη σύζυγό της Ellen DeGeneres – Ανανέωσαν τους όρκους τους (video)

Η Πόρσια Ντε Ρόσι αιφνιδίασε την επί 14 χρόνια σύζυγό της και οργάνωσε την ανανέωση των όρκων τους  

Η Έλεν ντε Τζενέρις και η Πόρσια ντε Ρόσι αγαπούν βαθιά η μία την άλλη. Σε ένα πάρτι για τον εορτασμό των 50ων γενεθλίων της Πόρσια, η Έλεν ντε Τζενέρις ήταν εκείνη που δέχτηκε μια έκπληξη όταν αποκαλύφθηκε από τη σύζυγό της ότι η συγκέντρωση ήταν και μια τελετή ανανέωσης όρκου.

Μάλιστα, η γλυκιά στιγμή καταγράφηκε και δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με την Πόρσια ντε Ρόσι να φορά νυφικό μπροστά στους καλεσμένους του πάρτι. 

Καθώς η τραγουδίστρια Brandi Carlile έκανε καντάδα στο ζευγάρι με μια κιθάρα στο χέρι, η ντε Ρόσι οδήγησε τη Έλεν ντε Τζενέρις σε ένα σημείο μπροστά από το πλήθος, όπου η Kris Jenner ανέβηκε για να συντονίσει τη διαδικασία. 

Μόλις είδε την Jenner, η Έλεν ντε Τζενέρις αναφώνησε: «Ω, Θεέ μου!».

Στη συνέχεια, η Jenner αναφέρθηκε στον αρχικό γάμο του ζευγαριού -στις 16 Αυγούστου 2008 στο Beverly Hills μπροστά σε 15 καλεσμένους- και δήλωσε ότι η ντε Ρόσι ήθελε οι καλεσμένοι «να γίνουν μάρτυρες μιας ανανέωσης της δέσμευσής της με την Έλεν, να τιμήσουν και να γιορτάσουν τον γάμο τους που κρατά 14 χρόνια».

«Όταν σκεφτόμουν τι θα έκανε τα γενέθλιά μου πραγματικά ξεχωριστά, εκτός από το να είμαι με την οικογένεια και τους φίλους μου, ήταν να σου θυμίσω ότι είσαι το πιο σημαντικό πλάσμα στον κόσμο για εμένα», είπε στην πρώην παρουσιάστρια του πρωινού talk show. Και στη συνέχεια πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει «μεγαλύτερο επίτευγμα» για εκείνη από το να την αγαπά η σύντροφός της. 

Παρουσία του πρίγκιπα Χάρι, της Μέγκαν Μαρκλ, της Τζένιφερ Άνιστον και της Κέιτι Πέρι ανανέωσαν τους γαμήλιους όρκους τους η Αμερικανίδα παρουσιάστρια και η ηθοποιός Πόρσια Ντε Ρόσι. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσσεξ βρέθηκαν στο καινούργιο σπίτι του ζευγαριού με αφορμή το πάρτι γενεθλίων της Πόρσια, το οποίο μετατράπηκε σε μια τελετή ανανέωσης όρκων. 

Πηγή: skai.gr