Shakira: Προσέλαβε ντετέκτιβ για να μάθει αν ο Πικέ την απατούσε με την Clara Chia

Ο ντετέκτιβ κατάφερε να τραβήξει φωτογραφίες του ποδοσφαιριστή με την Clara Chia

Το 2022 ήταν γεμάτο από απιστίες και καρδιοχτύπια, αλλά το πιο πολυσυζητημένο από όλα ήταν το διαζύγιο Σακίρα-Πικέ. Αφού πλέον όλος ο κόσμος έμαθε ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής είχε απατήσει την τραγουδίστρια με μια άλλη γυναίκα, πολλές λεπτομέρειες προκύπτουν εβδομάδα με την εβδομάδα για το πώς η Σακίρα ανακάλυψε αυτή την απιστία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο η Σακίρα όσο και ο Πικέ έχουν βγάλει αρκετά χρήματα από όλη αυτή την ιστορία. Η τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το τελευταίο της κομμάτι με τον Bizarrap στο οποίο συγκρίνει τη νέα κοπέλα του πρώην συζύγου της με ένα Casio και ένα Twingo, ενώ ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα ειρωνεύτηκε τις… συγκρίσεις.

Τώρα αποκαλύφθηκε ότι η Σακίρα φέρεται να χρησιμοποίησε ντετέκτιβ για να μάθει για την απιστία του πρώην της. Σύμφωνα με τους παρουσιαστές του «Cuatro al Dia», τον περασμένο Μάρτιο, η Σακίρα δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τον τότε σύντροφό της, ενώ βρισκόταν στις Ηνωμένες Πολιτείες για τα γυρίσματα μιας εκπομπής.

Ζήτησε από τη Σακίρα να του δώσει χώρο, κάτι που της κίνησε υποψίες. «Τότε ήταν που η Κολομβιανή τραγουδίστρια εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση αυτή για να ζητήσει τις υπηρεσίες ενός ντετέκτιβ», εξήγησαν οι παρουσιαστές της εκπομπής. 

Το αποτέλεσμα από την έρευνα του ντετέκτιβ ήταν φωτογραφίες του Πικέ με την άγνωστη τότε αγαπημένη του. Φαίνεται ότι από την πλευρά της τραγουδίστριας έγιναν προσπάθειες για να ξεπεραστεί η κρίση στον γάμο τους. Μάλιστα, πρότεινε στον Πικέ να πάνε μέχρι και σε σύμβουλο γάμου. Η πρόταση απορρίφθηκε από τον Πικέ, ο οποίος αποφάσισε να μετακομίσει μόνος του σε διαμέρισμα. 

Ωστόσο, καθώς περνούσαν οι μήνες, ο Πικέ ζήτησε να επιστρέψει στο σπίτι όπου ζούσε με τη Σακίρα, αλλά δεν τα κατάφερε, καθώς τον Ιούνιο χώρισαν οριστικά και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Πηγή: skai.gr