Κλείσιμο

Madonna: Η βασίλισσα της ποπ χορεύει με τα εσώρουχά της και οι θαυμαστές της ανησυχούν - Δείτε το video και θα καταλάβετε…

Πολλοί από τους 3,1 εκατομμύρια followers της Μαντόνα μπήκαν στην πλατφόρμα για να εκφράσουν την άποψή τους, αλλά, μάλλον, δεν εντυπωσιάστηκαν όλοι 

Την περασμένη Παρασκευή, η Μαντόνα πήγε στο TikTok για να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα: να χορεύει με εσώρουχα! Ωστόσο, αυτή τη φορά κάτι δεν πήγε πολύ καλά… Λίγο η δαντέλα, λίγο το δίχτυ, σε συνδυασμό με το προκλητικό της twerking, προκάλεσε σύγχυση και ανησυχία στους θαυμαστές της. 

Σε ένα video, που διαρκεί 11 δευτερόλεπτα, το «Material Girl» χόρευε αισθησιακά στους ρυθμούς του τραγουδιού «L$D» του Luclover. Η Μαντόνα φαινόταν να βρίσκεται σε ένα δωμάτιο μακιγιάζ και στο βάθος φαινόταν ένας στυλίστας να στέκεται μπροστά από έναν καθρέφτη. Ένα μικρό ντους και μια σειρά από παπούτσια διακρίνονταν επίσης στο βάθος.

@madonna ♬ L$d - Luclover

Πολλοί από τους 3,1 εκατομμύρια followers της Μαντόνα μπήκαν στην πλατφόρμα για να εκφράσουν την άποψή τους, αλλά, μάλλον, δεν εντυπωσιάστηκαν όλοι. «Αρχίζει να με τρομάζει τώρα. Γιατί το κάνεις αυτό;», έγραψε κάποιος, ενώ ένας άλλος σχολίασε: «Ανοιγοκλείστε το μάτι αν χρειάζεστε βοήθεια». 

Άλλοι θαυμαστές πάλι ξετρελάθηκαν. «Στην αρχή ήμουν ελαφρώς τρομοκρατημένη, αλλά μετά θυμήθηκα ότι αυτή είναι η Μαντόνα», σχολίασε μία άλλη. «Όταν θα είμαι στην ηλικία της, θέλω να είμαι τόσο ελεύθερη, γεμάτη ζωή και να μη δίνω δεκάρα», έγραψε ένας άλλος ακόλουθός της.
 

Πηγή: skai.gr