Bradley Cooper και Irina Shayk ξανά μαζί – Το ζευγάρι έκανε ρομαντική βόλτα στη Νέα Υόρκη

Ο 47χρονος ηθοποιός και η 36χρονη Ιρίνα έβγαιναν στο παρελθόν και συγκεκριμένα από το 2015 έως το 2019, ενώ έχουν και μία κόρη 

Τρία χρόνια μετά τον χωρισμό τους, ο φωτογραφικός απαθανάτισε τον Bradley Cooper και την Irina Shayk να κάνουν ρομαντική βόλτα στη Νέα Υόρκη και όλοι πλέον μιλούν για επανασύνδεση του ζευγαριού. 

Ο 47χρονος ηθοποιός και η 36χρονη Ιρίνα έβγαιναν στο παρελθόν και συγκεκριμένα από το 2015 έως το 2019. Έχουν ένα παιδί, τη Lea De Sein. Το ζευγάρι χώρισε τον Ιούλιο του 2019, αφού ο Μπράντλεϊ κυκλοφόρησε το 2019 την ταινία του, «A Star is Born», όπου πολλοί υπέθεσαν ότι η Lady Gaga μπορεί να έβαλε το χεράκι της στον χωρισμό.

Οι τελευταίες τους εξόδους δείχνουν ότι το ζευγάρι είναι και πάλι ερωτευμένο. Στις Απόκριες του 2022, η Ιρίνα δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία της ίδιας και του ηθοποιού με τις στολές τους. Ο Μπράντλεϊ ήταν ντυμένος με κοστούμι αρκουδάκι ενώ κρατούσε αγκαλιά την Ιρίνα, η οποία ήταν ντυμένη ως ο θρύλος pinup Bettie Page. Το δίδυμο εθεάθη αργότερα να κάνει trick-or-treat με την κόρη τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

Το πρώην ζευγάρι πυροδότησε επίσης φήμες επανένωσης όταν πήγαν μαζί στις Μπαχάμες. Η Ιρίνα δημοσίευσε μια φωτογραφία της με τον πρώην της στην παραλία. Στις 7 Νοεμβρίου 2022, η «Daily Mail» δημοσίευσε φωτογραφίες των δύο τους να βγαίνουν βόλτα στη Νέα Υόρκη με τα σκυλιά τους και να αγκαλιάζονται. Σε μια φωτογραφία, η Ιρίνα φαίνεται να χαϊδεύει στοργικά τον Μπράντλεϊ.

Κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, το ζευγάρι ζούσε κυρίως στο Λος Άντζελες στο σπίτι του Μπράντλεϊ. Ωστόσο, το supermodel κράτησε το διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη, επειδή ζούσαν και με τη μητέρα του Μπράντλεϊ. Το TMZ ανέφερε ότι το πρώην (ή νυν) ζευγάρι αποφάσισε ότι θα ζει στη Νέα Υόρκη για χάρη της κόρης τους. 

Όταν το ζευγάρι χώρισε για πρώτη φορά στην αρχή του καλοκαιριού του 2019, μια πηγή δήλωσε στο People: «Η νούμερο ένα προτεραιότητα της Ιρίνα είναι η κόρη τους. Ο Μπράντλεϊ είναι σπουδαίος μπαμπάς. Πάντα ασχολούνταν πολύ με την κόρη του». 

Πηγή: skai.gr