Σιλβέστερ Σταλόνε για τον «παραλίγο» χωρισμό του: Έκανα ένα τραγικό λάθος και έβαζα τη δουλειά πάνω από την οικογένεια

Τον Αύγουστο, η σύζυγος του Σταλόνε υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον ηθοποιό, μετά από περισσότερες από δύο δεκαετίες γάμου

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε μίλησε για τον γάμο του με τη Τζένιφερ Φλάβιν σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο «The Hollywood Reporter» και αποκάλυψε ότι έκανε «ένα τραγικό λάθος», που παραλίγο να του στοιχίσει ακριβά.

«Έκανα ένα τραγικό λάθος. Μερικές φορές βάζω τη δουλειά πάνω από την οικογένειά μου. Σίγουρα, είναι ένα τραγικό λάθος, που δεν θα ξανασυμβεί», ανέφερε ο Χολιγουντιανός σταρ.

Τον Αύγουστο, η σύζυγος του Σταλόνε υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον ηθοποιό, μετά από περισσότερες από δύο δεκαετίες γάμου, κάνοντας λόγο για «μεγάλες διαφορές, που τους οδήγησαν ως εκεί».

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το πώς αισθάνεται αναφορικά με την ηλικία του, ο διάσημος ηθοποιός ανάφερε χαρακτηριστικά: «Αισθάνομαι πολύ ανώριμος. Πάντα ήμουν αντίθετος με τη φράση "Συμπεριφέρσου ανάλογα με την ηλικία σου" ή "Γέρασε με χάρη". Πώς γερνάς με χάρη; Δεν υπάρχει τίποτα χαριτωμένο σε εσένα. 

Όσο μεγαλώνω, τόσο περισσότερο προσπαθώ να αγκαλιάσω το παιδί που κρύβω μέσα μου. Ο μόνος τρόπος για να νιώθω πραγματικά την ηλικία μου είναι επειδή είχα τόσους πολλούς τραυματισμούς. Έχω κάνει πέντε εγχειρήσεις στην πλάτη, τρεις στον αυχένα, στα γόνατα, στους αστραγάλους. Πάνω από 25 φορές έχω βγει νοκ άουτ. Έτσι αισθάνομαι. Αλλά αφού κάνω ζέσταμα, αισθάνομαι πολύ καλά. Δεν μου τελειώνουν τα καύσιμα», πρόσθεσε ο ίδιος. 

Πηγή: skai.gr