Κάλλιο αργά παρά ποτέ… Η Kris Jenner στα 67 της έγινε εξώφυλλο στη Vogue Τσεχοσλοβακίας - Δείτε φωτογραφίες

Στο εσωτερικό του περιοδικού, η Κρις Τζένερ αποδεικνύει ότι η κόρη της Kendall Jenner δεν είναι το μοναδικό supermodel της οικογένειας

Η Kris Jenner έγινε επιτέλους εξώφυλλο. Η 67χρονη σταρ των Καρντάσιαν έχει δει τις διάσημες κόρες της να φιγουράρουν σε πολλά περιοδικά στο παρελθόν και τώρα ήρθε η στιγμή της μαμάς να λάμψει.

Η Τζένερ εμφανίζεται στο εξώφυλλο του τεύχους Δεκεμβρίου 2022 της Vogue Τσεχοσλοβακίας, ποζάροντας σε μια ασπρόμαυρη φωτογράφιση, φορώντας μαύρο ζιβάγκο και ογκώδη κοσμήματα.

Η Kris Jenner

Στο εσωτερικό του περιοδικού, η Κρις Τζένερ αποδεικνύει ότι η κόρη της Kendall Jenner δεν είναι το μοναδικό supermodel της οικογένειας, δείχνοντας εντυπωσιακή με ένα μακρύ μαύρο παλτό και γάντια.

Ένας θαυμαστής της της έγραψε: «Η βασίλισσα των πάντων», ενώ άλλος σχολίασε: «Δύσκολο να πιστέψω ότι είσαι μητέρα και γιαγιά 12 παιδιών. Είσαι εκπληκτική!». 

Η Κιμ Καρντάσιαν

Φυσικά, η Κρις έχει εμφανιστεί και σε άλλα περιοδικά, αλλά τα παιδιά της έχουν πρωταγωνιστήσει σε πολλά εξώφυλλα της Vogue: η Kendall, ως η μόνιμη αγαπημένη της βιομηχανίας της μόδας, έχει πρωταγωνιστήσει σε 13 διεθνείς εκδόσεις, ενώ η Kim Kardashian μπορεί να υπερηφανεύεται για 10 εξώφυλλα, συμπεριλαμβανομένων τριών για την αμερικανική Vogue - ένα από τα οποία κατέληξε με τον τότε αρραβωνιαστικό της Kanye West το 2014, προς σοκ και απογοήτευση των αναγνωστών τότε. Η Kourtney και η Kylie έχουν, επίσης, εμφανιστεί και οι δύο σε διεθνείς εκδόσεις της Vogue.

Οικογένεια Καρντάσιαν

Οικογένεια Καρντάσιαν

Οικογένεια Καρντάσιαν

Πηγή: skai.gr