Πώς θα έμοιαζαν οι Καρντάσιαν χωρίς τη βοήθεια νυστεριού - Η τεχνητή νοημοσύνη στα καλύτερά της…

Το βίντεο δείχνει στιγμιότυπα από πρόσφατη συνέντευξη της οικογένειας, παράλληλα με τις επεξεργασμένες... εκδοχές τους  

Η τεχνητή νοημοσύνη κάνει «θαύματα». Προέβλεψε πώς θα έμοιαζε η οικογένεια Καρντάσιαν αν είχε γεράσει φυσικά. Η διάσημη οικογένεια, η οποία είναι γνωστή για την αγάπη της στις αισθητικές επεμβάσεις και το χειρουργικό νυστέρι, εμφανίζεται πολύ διαφορετική σε ένα βίντεο που «ανέβηκε» πρόσφατα στο TikTok και έγινε, όπως ήταν λογικό, viral. 

Πιο συγκεκριμένα, το βίντεο, που δημιουργήθηκε από τους δημοφιλείς Αυστραλούς streamers Vandahood Live, εκτιμά πώς θα έμοιαζαν σήμερα η Kim Kardashian, η Kylie Jenner, η Khloe Kardashian, η Kris Jenner και η Kourtney Kardashian, χωρίς όλες αυτές τις επεμβάσεις που έχουν κάνει. 

Το βίντεο δείχνει στιγμιότυπα από μια πρόσφατη συνέντευξη της οικογένειας, παράλληλα με τις επεξεργασμένες εκδοχές τους.

@vandahoodlive Which Kardashian or Jenner do you think had the biggest transformation? @Rugged snake #kardashians #kyliejenner #plasticsurgery #vandahoodlive #ai ♬ original sound - VandahoodLive

 Η Kylie Jenner έχει παραδεχτεί στο παρελθόν ότι έχει κάνει επέμβαση στο στόμα της, ενώ η Khloe Kardashian πρόσφατα επιβεβαίωσε ότι είχε κάνει επέμβαση στη μύτη.

Δείτε τις Καρντάσιαν πώς θα έμοιαζαν χωρίς τη βοήθεια νυστεριού

Δείτε τις Καρντάσιαν πώς θα έμοιαζαν χωρίς τη βοήθεια νυστεριού

Δείτε τις Καρντάσιαν πώς θα έμοιαζαν χωρίς τη βοήθεια νυστεριού

«Χρησιμοποιήσαμε τρία διαφορετικά λογισμικά τεχνητής νοημοσύνης και δύο διαφορετικά λογισμικά γραφικών, ενώ μας πήρε μία εβδομάδα για να το πετύχουμε», είπε ο Κέιθ από το Vandahood Live.

«Έπρεπε να ακολουθήσουμε διαφορετική προσέγγιση για κάθε μέλος της οικογένειας, καθώς το καθένα έκανε και μια διαφορετική αισθητική επέμβαση».

Δείτε τις Καρντάσιαν πώς θα έμοιαζαν χωρίς τη βοήθεια νυστεριού

Πηγή: skai.gr