Κλείσιμο

Kris Jenner: Όταν πεθάνω να με αποτεφρώσετε και να με βάλετε κολιέ στον λαιμό σας...

Η Κλόε αποκάλυψε ότι μιλούν με την οικογένειά της για διαθήκες και λένε ο ένας στον άλλον ποιες θα ήταν οι επιθυμίες τους αν συνέβαινε κάτι τρομερό

Η Κρις Τζένερ τα έχει σχεδιάσει όλα… ακόμη και τον θάνατό της! Στο νέο επεισόδιο της σειρά «The Kardashians», όπως γράφει το «People», η 66χρονη Κρις έκανε αρθροπλαστική ισχίου καθώς τους τελευταίους μήνες υπέφερε από «βασανιστικούς» πόνους. Αν και η επέμβαση πήγε καλά, η Κρις και οι κόρες της πήραν κάποιες αποφάσεις για το μέλλον.

«Η Κιμ ζήτησε από τον γιατρό να της φυλάξει τα οστά μου, για να μπορέσει να φτιάξει κοσμήματα από αυτά», αποκάλυψε η Κρις σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την κόρη της Κάιλι, ενώ στο πλευρό της είχε την άλλη της κόρη, Κλόε. 

«Αυτό είναι περίεργο», απάντησε η 25χρονη Κάιλι, γεγονός που έκανε την Κρις να διευκρινίσει ότι όντως «είναι ανατριχιαστικό».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner)

Η 48χρονη Κλόε ρώτησε τότε τη μαμά της: «Θυμάσαι, που μας είπες αν πεθάνεις να σε αποτεφρώσουμε και να κάνουμε τις στάχτες σου κολιέ για εμάς;».

«Αυτή είναι υπέροχη ιδέα», απάντησε η Κρις με την Κλόε να επιμένει: «Αυτό είναι περίεργο».

«Όχι, δεν είναι», είπε η Κρις στην κόρη της.

Η Κλόε συνέχισε να μιλάει για το θέμα, λέγοντας: «Δεν ξέρω καν γιατί πρέπει να μας θάψουν. Στη Βίβλο λέει ότι δεν μπορούμε να αποτεφρωθούμε, αλλά εγώ αυτό θα ήθελα».

Σε μια εξομολόγησή της η Κλόε πρόσθεσε: «Εγώ και η οικογένειά μου, μιλάμε για διαθήκες, θάνατο, λέμε ο ένας στον άλλον ποιες θα ήταν οι επιθυμίες μας αν συνέβαινε κάτι τρομερό. Αν βρίσκομαι σε κώμα, θα ήθελα να μου φτιάχνουν τα νύχια μου μια φορά την εβδομάδα και αυτό είναι στη διαθήκη μου, γιατί θα με επισκέπτονται άνθρωποι».

Πηγή: skai.gr