Στα «τάρταρα» η καριέρα του Marilyn Manson μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση από 15 γυναίκες

Ο Μέριλιν δεν έχει δημοσιεύσει τίποτα για τους 16,3 εκατ. οπαδούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον περασμένο Μάρτιο

Ο πέντε φορές υποψήφιος για Grammy, Marilyn Manson, ισχυρίζεται ότι η καριέρα του βρίσκεται στα «τάρταρα» και ότι εξακολουθεί να δέχεται απειλές για τη ζωή του από τότε που 15 γυναίκες τον κατηγόρησαν για σεξουαλική κακοποίηση πέρυσι.

Ο 53χρονος τραγουδιστής δήλωσε σε νέα νομικά έγγραφα ότι οι διαδικτυακές απειλές θανάτου τον κάνουν να αισθάνεται «ανήσυχος, αναστατωμένος, καταθλιπτικός και άυπνος» και ανησυχεί, επίσης, μήπως κάποιος κάνει κακό στη δεύτερη σύζυγό του, Lindsay Usich, σύμφωνα με το «TMZ».

Ο Marilyn Manson (κατά κόσμον Μπράιαν Γουόρνερ) επιβεβαίωσε ότι τον «απέσυραν» από τη δισκογραφική του εταιρεία και ότι έχει αποκλειστεί από τις κοινωνικές και επαγγελματικές εκδηλώσεις του Χόλιγουντ. Ο Μάνσον ισχυρίζεται ότι η μουσική του υποφέρει, δεν μπορεί να περιοδεύσει, δεν μπορεί να κυκλοφορήσει το βιβλίο του, οι πίνακές του έχουν απαξιωθεί και οι καλλιτεχνικές του εκθέσεις έχουν αναβληθεί επ' αόριστον.

Ο γεννημένος στο Οχάιο μουσικός δήλωσε ότι οι ψευδείς ισχυρισμοί για σεξουαλική κακοποίηση είχαν σαν αποτέλεσμα να χάσει δύο ρόλους. 

Ο Μέριλιν δεν έχει δημοσιεύσει τίποτα για τους 16,3 εκατ. οπαδούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον Μάρτιο, δεν έχει επιχειρήσει να εμφανιστεί ζωντανά, ενώ η ιστοσελίδα για την τέχνη του γράφει μόνο «έρχεται σύντομα». 

Ο Μάνσον συνεργάστηκε πρόσφατα με τον ράπερ-σχεδιαστή Kanye «Ye» West στο άλμπουμ του «Donda». Τα προβλήματα του ροκά «We Are Chaos» ξεκίνησαν όταν η πρώην αρραβωνιαστικιά του, Evan Rachel Wood, βγήκε μπροστά τον Φεβρουάριο του 2021 με ισχυρισμούς ότι την κακοποίησε συναισθηματικά, σωματικά και σεξουαλικά κατά τη διάρκεια της επτάμηνης σχέσης τους. Οι ισχυρισμοί της 35χρονης υποψήφιας για Emmy παρουσιάστηκαν λεπτομερώς σε ντοκιμαντέρ τον περασμένο Μάρτιο στο HBO.

Η Wood ήταν μόλις 18 ετών όταν δημοσιοποίησε το ειδύλλιό της με τον Μάνσον τον Ιανουάριο του 2007, 13 ημέρες μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου του από τη χορεύτρια, Dita Von Teese. 

Τέσσερις άλλες γυναίκες -η πρώην βοηθός του Ashley Walters, το μοντέλο Ashley Smithline, η ηθοποιός του «Game of Thrones» Esmé Bianco και μια ανώνυμη - κατέθεσαν αστικές αγωγές εναντίον του. 

Μέχρι στιγμής, ένας δικαστής έχει απορρίψει μόνο την αγωγή της Walters τον Μάιο, σύμφωνα με πληροφορίες, λόγω παραγραφής.

Πηγή: skai.gr