Ed Sheeran: Δωρίζει πάνω από 1 εκατ. ευρώ στο σχολείο που πήγαινε για να χρηματοδοτήσει ένα μάθημα Τέχνης

Ο ίδιος έχει παρουσιάσει στο παρελθόν τα καλλιτεχνικά του ταλέντα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποκαλύπτοντας το 2019 ότι πέρασε έναν ολόκληρο μήνα ζωγραφίζοντας 

Ο Ed Sheeran δωρίζει πάνω από 1 εκατ. ευρώ στο πρώην σχολείο του στο Suffolk, για να χρηματοδοτήσει ένα μάθημα Τέχνης, αφού είναι γνωστό το πάθος του καλλιτέχνη για τη ζωγραφική. 

Για την ακρίβεια, ο Ed Sheeran δώρισε 1 εκατ. λίρες στο πρώην σχολείο του, ώστε οι θαυμαστές του να μπορέσουν να ακολουθήσουν το πάθος τους για την Τέχνη.

Ο 32χρονος τραγουδιστής έχει μοιραστεί ανοιχτά την αγάπη του για τη ζωγραφική στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τώρα χρηματοδότησε μια νέα υποτροφία στο Thomas Mills High School.

Η επιχορήγηση αποκαλύφθηκε σε έκθεση που δημοσίευσε το «The Framlingham Foundation Trust», το οποίο χρηματοδοτεί ο τραγουδιστής, και έχει ως στόχο να παρέχει στους μαθητές νέους μαθησιακούς πόρους, καθώς και «ένα νέο μάθημα εκφραστικών τεχνών που εισήχθη φέτος».

Ο Ed Sheeran

Ο καλλιτέχνης είχε ήδη δωρίσει ένα παρόμοιο ποσό στο σχολείο το 2022, για να βοηθήσει τους μαθητές να βελτιώσουν τις μουσικές τους δεξιότητες.

Η Nikki Scholl, επικεφαλής της καλλιτεχνικής διεύθυνσης του σχολείου, δήλωσε στη «Daily Star»: «Σε μια εποχή που η μουσική και οι τέχνες αναγνωρίζονται ως τόσο ζωτικής σημασίας για την ευημερία των μαθητών... το σχολείο αυτό είναι σε πολύ καλή θέση για να υποστηρίξει την καλλιτεχνική ανάπτυξη και την ευημερία των μαθητών. Σας ευχαριστούμε».


Ο Ed Sheeran έχει επίσης προσφέρει στο παρελθόν οικονομική υποστήριξη για τη μουσική, τις σπουδές πληροφορικής και τη φωτογραφία στο παλιό του σχολείο. 

Ο ίδιος έχει παρουσιάσει στο παρελθόν τα καλλιτεχνικά του ταλέντα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποκαλύπτοντας το 2019 ότι πέρασε έναν ολόκληρο μήνα ζωγραφίζοντας κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος από τη μουσική.

Μοιράζοντας στιγμιότυπα από τα εντυπωσιακά έργα του στο Instagram, έγραψε: «Πέρασα έναν ολόκληρο μήνα από τότε που τελείωσε η περιοδεία ζωγραφίζοντας, κάτι που δεν έχω ξανακάνει ποτέ στο παρελθόν. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos)

Διασκέδασα τόσο πολύ κάνοντάς το. Αν είμαι ειλικρινής, ένιωσα λίγο άχρηστος μόλις τελείωσε η περιοδεία, γιατί το τραγούδι, το γράψιμο και οι συναυλίες είναι το μόνο που ήξερα, οπότε είναι ωραίο να βρίσκεις έναν νέο τρόπο να είσαι δημιουργικός. Θα συνιστούσα σε όλους να πάρουν μερικές μπογιές και να κάνουν μια βουτιά, είναι πολύ διασκεδαστικό». Το έργο του Ed είχε εκπληκτική ομοιότητα με αυτό του Jackson Pollock. 

Ο Ed Sheeran

Πηγή: skai.gr