Ed Sheeran: Μπήκε σε αεροπλάνο με μεθυσμένο επιβάτη – Έβγαλε και μια... selfie με θαυμαστή του

Ο ποπ σταρ πιστεύεται ότι δεν βρισκόταν κοντά στο συγκεκριμένο συμβάν 

Ο Ed Sheeran πόζαρε για μια selfie με έναν θαυμαστή του στο αεροδρόμιο του Μαϊάμι πριν επιβιβαστεί σε πτήση της British Airways προς το Χίθροου, κατά την οποία ένας μεθυσμένος επιβάτης φέρεται να έβριζε μέλη του πληρώματος καμπίνας. 

Η Μητροπολιτική Αστυνομία συνέλαβε έναν 46χρονο άνδρα, όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο Λονδίνο νωρίς το πρωί της Τρίτης, 24 Οκτωβρίου 2023. Μάρτυρες ισχυρίστηκαν ότι ο άνδρας φαινόταν να έχει πιει πολύ και να παριστάνει τη μαϊμού. 

Σύμφωνα με τη «Daily Mail», ο διάσημος καλλιτέχνης, Ed Sheeran, συμφώνησε να βγάλει μια selfie με τον θαυμαστή Dan Haughian στην πύλη αναχώρησης στο Μαϊάμι πριν από την… «επεισοδιακή» πτήση. Ο ποπ σταρ πιστεύεται ότι δεν βρισκόταν κοντά στο συγκεκριμένο συμβάν. 

Μιλώντας για το τι συνέβη στην πτήση, επιβάτης ανέφερε: «Όλα κατέληξαν σε χάος. Τα πράγματα που έλεγε και έκανε αυτός ο τύπος ήταν απλά αισχρά. Όταν αρνήθηκαν να του δώσουν ποτό, άρχισε να κάνει ήχους μαϊμούς και χειρονομίες στο πλήρωμα καμπίνας».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos)

Ο επιβάτης φέρεται να χρειάστηκε να «χαλιναγωγηθεί» από έναν πρώην αστυνομικό και δύο άλλους επιβάτες της πτήσης και στη συνέχεια να μεταφερθεί σε ένα κάθισμα, που συνήθως προορίζεται για το πλήρωμα καμπίνας.  Παρέμεινε υπό επιτήρηση για το υπόλοιπο της πτήσης, με το ταξίδι να συνεχίζεται κανονικά προς την Αγγλία.

Πηγή: skai.gr