Demi Lovato: Κάνει ντεμπούτο στη σκηνοθεσία με ντοκιμαντέρ για τα παιδιά αστέρες

Το ντοκιμαντέρ θα είναι διαθέσιμο στο Hulu το 2024

Οι ζωές των παιδιών σταρ είναι το θέμα ντοκιμαντέρ με το οποίο θα κάνει ντεμπούτο στη σκηνοθεσία η Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια, Ντέμι Λοβάτο.

Το ντοκιμαντέρ με προσωρινό τίτλο «Child Star» που θα σκηνοθετήσουν η Ντέμι Λοβάτο και ο Νίκολα Μαρς θα «αναλύει τα πάνω και τα κάτω του να μεγαλώνει κάποιος στα φώτα της δημοσιότητας μέσα από τη ματιά κάποιων από τα πιο διάσημα πρώην παιδιά σταρ με παγκόσμια φήμη, συμπεριλαμβανομένης της Ντέμι Λοβάτο».

Η ταινία θα εξερευνά «πώς τα παιδιά γίνονται αστέρες της ψυχαγωγίας σε μικρή ηλικία και πώς ο δρόμος προς την δόξα, η περιουσία και η εξουσία επηρεάζει το μέλλον τους».

Η Λοβάτο θα μεταφέρει και τις δικές της εμπειρίες ως νεαρή ηθοποιός που έγινε γνωστή από τις συμμετοχή της σε ταινίες και σειρές του Disney Channel.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato)

«Δεν υπάρχει καλύτερο θέμα για το σκηνοθετικό μου ντεμπούτο από αυτή την ιστορία, που τη γνωρίζω καλά» είπε η Λοβάτο. «Το ντοκιμαντέρ μας αναδεικνύει σημαντικά μηνύματα το πώς να μεγαλώνουμε με τους προβολείς της δημοσιότητας πάνω μας, να μαθαίνουμε να προστατεύουμε τα όριά μας και να γινόμαστε ενεργοί υποστηρικτές της μοίρας μας» σημείωσε.

Η Ντέμι Λοβάτο έχει αναφερθεί επικριτικά στην εποχή που εργαζόταν στο Disney Channel, λέγοντας στο podcast του Άλεξ Κούπερ «Call Her Daddy»: «Υπήρχε αυτός ο ακραίος φόρτος εργασίας που νομίζω ότι μας ασκούσε μεγάλη πίεση και γι' αυτό μερικοί από εμάς καταφύγαμε στο… εγώ προσωπικά κατέφυγα στο "αν πρόκειται να εργάζομαι σαν ενήλικη", θα κάνω πάρτι σαν ενήλικη". Και αυτό, στα 16-17, δεν ήταν καθόλου υγιές». 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ